I dag lancerer vi AMBER Alerts koordineres af National Center for Savnede og Udnyttede Børn (NCMEC) i Google Public Alerts platform. Offentlige Indberetninger er designet til at give dig nødsituationer advarsler, når og hvor de er relevante for dig, og rav Alerts formål at hjælpe med at bringe bortførte børn sikkert hjem.

Hvis du bruger Google-søgning eller Maps på desktop og mobil du vil se en AMBER Alert hvis du søger efter relaterede oplysninger på et bestemt sted, hvor et barn er for nylig blevet bortført og en advarsel blev udstedt. Du kan også se en advarsel, hvis du gennemfører en målrettet søgning efter situationen. Ved at øge tilgængeligheden af ​​disse indberetninger via vores tjenester, håber vi, at flere mennesker vil hjælpe i søgningen for børn optræder i AMBER Alerts, og at satserne for forsvarlig nyttiggørelse vil stige.

AMBER Alerts vil give oplysninger om den bortførte barn og eventuelle andre oplysninger om sagen, som de bliver tilgængelige. Yderligere detaljer kan omfatte fabrikat og model af køretøj, han / hun blev bortført i eller oplysninger om den påståede bortføreren.

Det amerikanske justitsministeriums AMBER Alert ™-programmet er et frivilligt samarbejde mellem de retshåndhævende myndigheder, radiostationer, transport agenturer og andre til at engagere hele samfundet i de mest alvorlige barn-bortførelsessager. Vi arbejder med NCMEC, som vil give de Amber Alert data til Google og gøre det muligt at få vist oplysninger i offentlige Alerts.

Vi arbejder tæt sammen med Missing Children Europe og den canadiske center for beskyttelse af børn at forsøge at skalere denne tjeneste til flere lande. Vi vil holde udforske forskellige måder at forbedre beskyttelsen af ​​børn gennem innovative teknologier, ligesom der er blevet brugt til at reducere udnyttelse og forbedre rapporteringen til NCMEC.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *