Vil du gerne forbedre dine kompetencer og få nye egenskaber, som du kan benytte dig af hos dit job eller i din karriere? Så er ITIL måske meget interessant for dig.

ITIL står for Information Technology Infrastructure Library. Det er et af de mest populære IT practice-processer, som kan forbedre din evne til at levere IT-services til alle dine kunder. Med ITIL kan du bl.a. maksimere værdien af din virksomhed, samt værdien af den ydelse du kan give til dine kunder. Er du helt ny til ITIL, men synes det lyder interessant for dig, så kan du med fordel tage et ITIL kursus.

ITIL kan bl.a. bruges til: 

Tag et ITIL Kursus

Der er mange fordele ved at tage et ITIL kursus. Først og fremmest er der naturligvis den fordel, at du vil lære en helt masse omkring organisationer og processer, samt forbedringer i forhold til processer. Det vil også være med til at give dig bedre chancer for at få et job. Har du ikke et job endnu, så vil det at have en ITIL-certificering uden tvivl forbedre dine chancer for at få et markant generelt. Uanset om du vil finde et fast job, starte en hektisk karriere eller bare lære noget nyt, så vil en dybere viden om ITIL hjælpe dig med dette. Lyder dette som noget for dig, så er det med andre ord bare med at undersøge hvor meget et kursus vil koste for dig. 

Bliv en kompetent leder

Går du med drømme om at blive leder i din virksomhed? Hvis du går med drømme at blive en god leder en dag, så er det naturligvis ikke nogen hemmelighed, at det kræver nogle specielle kompetencer at blive leder. Det er ikke alle der bliver leder og det kræver, at man har kompetencerne til pludseligt at skulle være ansvarlig for en stor mængde mennesker. Der er dog ikke nogen tvivl om, at ITIL er et teoretisk framework, som er til stor hjælp for ledere og kan være med til at give bedre resultater. Hvis du derfor gerne vil søge om en lederstilling, så er der ikke nogen tvivl om, at et ITIL certifikat vil være ekstremt godt for dig og muligvis lige det, som gør at det er dig der bliver leder. Arbejder du ved en virksomhed, så kan det være, at virksomheden gerne vil betale for kurset for dig og du kan dermed gratis blive ITIL-ekspert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *