Dette indlæg er sponsoreret.

Verden udvikler sig med rivende hast, og hvis du til daglig arbejder med teknologi og it-løsninger ved du, hvor hurtigt der sker forandringer inden for denne branche. Der dukker konstant nye opdateringer og forbedringer op af de programmer du bruger. Derfor bliver du nødt til at være på forkant med tidens tendenser, for at være konkurrencedygtig og attraktiv på arbejdsmarkedet. Microsoft er et af verdens største it-firmaer, og hvis du arbejder med teknologi har du helt sikker stiftet bekendskab med deres produkter. Med Microsoft kurser kan du erhverve dig attraktive, nye færdigheder på kort tid. 

Styrk dine kompetencer

Mange virksomheder er afhængige af Microsofts teknologi, for eksempel Microsoft Office 365 og Microsoft Azure, verdens største cloud-baserede databehandlingstjeneste. Derfor er der stor efterspørgsel efter fagfolk, der er stærke i Microsofts programmer og it-løsninger. Hvis du har taget et kursus i en eller flere af Microsoft tjenester, kan du skrive det på dit CV, og dermed dokumentere, at du har disse færdigheder, som er eftertragtede på arbejdsmarkedet – hvilket er en fordel, hvis du skal søge nyt job og skille dig ud i bunken af ansøgere. Det kan også være skridtet mod en forfremmelse eller højere løn, fordi du nu er en mere kvalificeret medarbejder.

Certificeret undervisning 

Når du tager et kursus i en af Microsoft tjenester, får du et Microsoft-certifikat, der beviser du har taget kurset og opnået nye, eftertragtede færdigheder. Dermed har du papir og bevis på, at du rent faktisk kan, hvad du siger du kan til dit næste jobsamtale eller lønforhandling med chefen. Når du har en Microsoft-certificering på dit CV viser det også, at du er en medarbejder, der er er villig til at investere tid og kræfter i at opbygge og finpudse dine færdigheder. Det viser, at du er omstillingsparat og kan gennemskue, hvad du skal gøre for at tilegne dig de kompetencer, som arbejdsmarkedet efterspørger. 

Investering i dig selv

Når du tager et Microsoft-kursus målretter du selvfølgelig din profil, så du bliver mere robust og attraktiv på fremtidens arbejdsmarked. Men du skal ikke kun gøre det, fordi det efterspørges af arbejdsmarkedet, men også for din egen skyld. Du skal ikke bare studere, for at få en eksamen og et certifikat, men ønske at tilegne dig nye færdigheder, der kan komme dig til stor fordel senere. At gøre dette er ikke kun for din arbejdsgivers skyld, men fordi du er en interesseret og nysgerrig person, der tager din egen karriere seriøst og. Fordi du er en person, der går op i din branche og i at konstant at lære nye ting indenfor dit felt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.