Helt nye tal fra Viaplay viser, at streaming af tv, film og sport hitter stort i Danmark, hvor specielt de unge har taget de nye tjenester til sig.
•Alene i første halvår af 2013 er antallet af streams på Viaplay øget med hele 118 procent sammenlignet med 2. halvår af 2012
•Brugerne på Viaplay i Danmark ser i snit over 6 timers TV, film eller sport på Viaplay om ugen.
•Over halvdelen af Viaplays danske brugere er under 30 år

”De traditionelle TV-kanaler har i mange år haft svært ved at tiltrække unge seere, men friheden ved streaming, hvor man kan se film, tv og sport uafhængig af tid og sted, tiltaler i den grad de danske unge og deres måde at forbruge medier på”, fortæller Bo Bergstedt, der er dansk landechef for Viaplay.

Streaming af tv, film og sport er de unges foretrukne TV-valg

Streaming af tv, film og sport er de unges foretrukne TV-valg

Viaplay er nordens største streaming tjeneste, når det kommer til tv, film og sport. Tjenesten tilbyder programmer, serier og film til både børn og voksne, og et stort udvalg af live sport som Formel 1, Superliga, Premier League, Champions League, NHL, NFL samt timevis af golf. Film og TV koster 79 kr. pr. måned (første måned er gratis) mens Film, TV og Sport koster 229 kr. pr. måned. Alle nye Viasat kunder har Viaplay inkluderet i deres tv-abonnement.