TV via Internet
WorldTV er den første tv udbyder i Danmark som kan tilbyde tv kanaler via DIN EGEN internet forbindelse. Hos WorldTV er der ingen krav til brug af internetudbyder, det vil sige, uanset hvilken internet linie du har, så kan du få worldtv via internettet. Samtlige andre tv-udbydere i DK kræver at du anvender deres internet til det tv-signal du vælger – men ikke hos World TV.

Med tv via internettet behøver man ikke bekymre sig om vedligeholdelse af en antenne eller parabol, det eneste det kræver, er at tilslutte en lille boks til sit tv så er live tv direkte på fjernsynet. World TV leverer tv via internettet og vi har en lille og stor tv pakke.

Hos World TV har vi en færdig box, som leveres med posten dagen efter din bestilling på vores hjemmeside. Boxen er plug&play, hvilket betyder at der er tv-signal når der er internetforbindelse.

I den kasse som tv-boxen leveres i, er det kabler til dit tv og til din router – nemmere kan det næsten ikke blive – plug&play TV via internet.

Med et tv abonnement fra WorldTV er det lige til, bare en internet forbindelse og så er du i gang. Du kan sagtens selv tilslutte det til dit tv uden at have den store elektronik uddannelse eller en tv fag-mand