Står du og skal sælge et produkt, eller blot sprede et firmas ry med en reklame, så gælder det om at fange potentielle kunders opmærksom bedst muligt. Generelt fungerer videoer her bedre end billeder og tekst – simpelthen fordi de påvirker flere sanser end alternativerne. Hertil kommer en række virkemidler, der er oplagte at bruge for at sammensætte den perfekte reklamevideo. 

Tommelfingerreglen: kort og præcist 

Først og fremmest bør videoen levere budskabet til modtagerne indenfor kort tid. Sjældent er en reklame af denne slags længere end 30 til 60 sekunder – simpelthen fordi det handler om at fastholde kundernes interesse. Tager det for lang tid, især hvis det er en uventet reklame, vil kunderne typisk ignorere den, lade sig irritere eller blot skippe den. Det gælder altså om, at dette ikke sker, for så er krudtet ligesom spildt. Så lad derfor altid huskeordene være: kort og præcist. Det vil sikre at flere ikke blot ser, men også opfanger pointen, som reklamen gerne skulle levere.

Betydningen af udtryk og æstetik 

Næstefter tommelfingerreglen bør videoen altid besidde højest mulig kvalitet i forhold til udtryk og æstetik. Det vil sige at den visuelt skal besidde gode virkemidler – altså en solid klipning, et fortræffeligt kamera og en favorabel lyd. Med andre ord er det en god ide at have en klipper, der besidder lidt erfaring, således at der tages hensyn til de forskellige, betydningsfulde elementer. 

Ved at tage hensyn til samtlige af disse punkter, sikres videoen at blive fascinerende samtidig med overlevere budskabet bedst muligt. Det gør den simpelthen en mere interessant at overvære. Generelt sætter de fleste pris på en æstetisk video, og foretrækker disse over kedelige, uigennemtænkte salgsvideoer. Naturligt nok. 

Vigtigheden af fortællingen bag 

Sidst, men ikke mindst er det gangske vidst meget naturligt og måske endda indlysende, at selve overleveringsmetoden bag produktet, der skal sælges, skal være stærk. Historien skal give mening, være spændende eller sjov. Netop humor er ofte anvendt indenfor reklamebranchen, men spænding eller genkendelighed er også vigtige og betydningsfulde virkemidler. Så længe det taler til det publikum, reklamen er henvendt til, er den altså temmelig godt på vej – logik for perlehøns, som er vigtigt at pointere. Det vil sige, at processen ikke blot handler om en kort, æstetisk video med et hurtigt budskab – for der skal også være en essens bag. 

En professionel vej til den bedste video

Hvis det er for svært, tidskrævende eller udfordrende selv at sammensætte og sørge for de ovenstående parametre, kan videoen blive sat professionelt sammen af https://www.subview.dk/reklamevideo. Hertil vil sørges for at samtlige krav og behov efterleves således, at dit produkt eller firma vil blive solgt på bedst muligt vis – og så vil videoen med garanti fange dine potentielle- eller allerede måske allerede eksisterende kunders opmærksomhed. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *