Hvis du gerne vil fokusere fuldt på din karriere, er det vigtigt, at alt andet omkring dig er nogenlunde stabilt. Din familie skal have det godt, dit hjem skal være rent og vedligeholdt, og hvis du har nogle kæledyr, skal de også have det godt. Hvis du derfor ejer en hest, er det vigtigt, at du sørger for, at den har optimale rammer.

Når du ved, at alt og alle omkring dig har det så godt som muligt, kan du nemlig bedre dedikere dig til din karriere. Derfor kan det være en god idé at investere i et Bemer dækken til din hest. Læs mere om dækkenet og dets egenskaber i det følgende.

Et dækken med terapi

Hvis du ejer en hest, har du formentlig allerede flere typer dækkener til den. Lige fra et tyndt skridttæppe til de kølige dage til et tykt vinterdækken. Derfor undrer du dig måske også over, hvorfor du nu bør købe endnu et dækken. Et Bemer dækken er dog ikke et hvilket som helst dækken. I stedet er det et dækken, der tilbyder din hest vaskulær terapi. På den måde kan din hests krop hele hurtigere efter træning eller en eventuel skade.

Sådan fungerer teknologien

Det, der gør et Bemer dækken til noget særligt, er, at det udsender et unikt Hertz signal. Signalet går ind og påvirker din hests krop på flere forskellige måder. Først og fremmest stimulerer signalet din hests parasympatiske nervesystem. Denne stimulering får din hest til at slappe og blive mere fokuseret.

Derudover har stimuleringen også en fantastisk indvirkning på din hests blodcirkulation, hvor den formår at ramme alle hestens blodårer. Inklusiv de allermindste blodårer.

Derfor formår dækkenet at optimere din hests forsyning af ilt og næringsstoffer til dens celler. Samtidig hjælper dækkenet også med at transportere affaldsstoffer væk. Alt i alt giver det din hest en væsentlig bedre og mere effektiv restitution.

Anvendelse af dækkenet

Måske tænker du, at et Bemer dækken må være kompliceret at anvende, når nu dækkenet har så mange funktioner. Men det er det faktisk ikke. Du skal blot iføre din hest dækkenet på samme måde, som du gør med et helt almindeligt dækken.

Når dækkenet sidder korrekt på hesten, skal du blot vælge det program, som du gerne vil bruge til din hest. I den medfølgende manual til dækkenet kan du læse meget mere om de forskellige programmer, og hvordan de påvirker din hest.

Efter du har fundet det rigtige program, skal du blot trykke på startknappen. Herefter vil behandlingen gå i gang. Du må give din hest behandlingen op til to gange dagligt.

Tilpas dækkenet til din hest

For at kunne få det ultimative ud af dækkenet, er det vigtigt, at dækkenet er tilpasset til din hest. Derfor er der flere justeringsmuligheder på et Bemer dækken. På den måde kan du sikre dig, at dækkenet har en korrekt pasform, uanset om du skal anvende det til en pony eller hest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *