Når du skal finde stedet til jeres julefrokost, er det først vigtigt at afklare, hvilken julefrokost du ønsker, hvor mange I er samt hvilket tidspunkt i ønsker for festlighederne. Nedenfor kan du blive klogere på fire typiske julefrokost arrangementer.

Skal du finde inspiration til jeres julefrokost online, uanset om det skal være i København, Århus, Odense, Ålborg eller en anden dansk by, så anbefaler vi at bruge eventbutler.dk.

Stor julefrokost med hjælp fra eksternt eventbureau

Står du i spidsen for planlægningen i en større virksomhed, kan det ofte give mening af få assistance til planlægningen og afviklingen heraf. Både for at sparre tid, men også fordi disse ofte har stor erfaring med sådanne events, hvilket sikrer en succesfuld julefrokost, som vil blive husket blandt kollegaerne. For at bruge et eventbureau til hele arrangementet, skal man gerne være 60+ gæster, da man herover begynder at have nogle stordriftsfordele, hvorimod et mindre arrangement typisk vil kunne finde bedre tilbud fra hoteller og venues med en færdig julefrokostpakke.

 

Intim julefrokost med alt inklusiv

Er man en mindre gruppe kollegaer eller venner, vil det typisk give mening at deltage i færdige julefrokost koncepter på hoteller og restauranter. De fleste steder tilbyder afholdelse af julefrokost i mere eller mindre faste koncepter. Nogle steder har blot en julefrokost menu, hvor andre har færdige pakker inkl. drikkevarer, underholdning mv.

Julefrokost med aktiviteter og fest

Mange ønsker også at lave noget anderledes før eller under selve festlighederne, og her er mulighederne mange. Det er dog vigtigt at have alle deltagere med i tankerne, når man skal beslutte, hvilke aktiviteter dagen skal byde på.

Er man en mindre gruppe, kan et escape room eller en øl eller gin smagning være gode bud, hvor alle kan deltage. Er man en større gruppe, kan man også bruge et teambuildingbureau, som kan skræddersy et dagsprogram i timerne før festlighederne. Ønsker man en samlet løsning findes der også eventbureauer, som kan kombinere festlighederne med aktiviteter som kasino, kokkeskole, sjov underholdning mv.

Skal du finde den perfekte løsning online, er det klogt at gøre sig klart, om man ønsker aktiviteter og fest samlet eller separat.

 

Julefrokost for de unge

Mange studieklasser, efterskoler mv. har også tradition for en festlig julefrokost, men særligt med festen for øje. Maden er derfor sjældent en væsentlig priortiet.

 

Med netop denne prioritering er denne type julefrokost også særlig interessant for natklubber og barer, som så evt. vil få leveret catering udefra. Har man lysten til selv at stå med det praktiske kan leje af et festlokale også være en mulighed, men her vil de praktiske opgaver være vigtige at have for øje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *