Især i USA har Chromebooks slået igennem. Googles eget styresystem i form af Chrome OS solgte flere computere end ”almindelige” med Windows på Amazon i december 2014. Den tendens kunne vi se allerede år tidligere.

 

Google Chrome OS er formelt set en udvikling af Linux og det giver visse problemer – især i Danmark, hvor det er få, der kører med Linux som styresystem.

 

Især et problem er stort: det er sjældent muligt at benytte et mobilt bredbånd.

 

Har du et abonnement på mobilt bredbånd med en almindelig router er det intet problem, da routeren opretter et trådløst netværk din computer kan logge på som alt andet.

 

Problemet er dog større hvis du har et mobilt bredbånd i form af en dongle. Sætter du denne i computeren er det ikke sikkert at din computer genkender softwaren og at du derved har mulighed for rent faktisk at benytte dit dyrt købte mobile bredbånd.

 

Se en sammenligning over priser på mobilt bredbånd her og vær i samme ombæring opmærksom på, om du køber som router eller dongle og hvad der for dig er mest hensigtsmæssigt. Husk at du som erhvervskøb kan blive bundet i op til 24 måneder ad gangen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *