Hvis du mangler hjælp til at få sat en strømforsyning, så kan jeg sikkert godt hjælpe dig. Det kommer lidt an på dit udseende, men jeg er sikker på, at du virkeligt kan opleve utroligt mange forskellige ting, ved at få mig til at sætte din strømforsyning op. Det er altså ret fedt at tænke på, og hvis du rent faktisk vælger mig, og jeg vælger dig, så skal vi nok få gang i det hurtigt. Det er nemlig utroligt nemt, at sætte en strømforsyning op, og jeg vil derfor også gerne hjælpe med at gøre det. Jeg vil ikke have noget imod det, og jeg vil faktisk ligefrem være glad for at hjælpe med din strømforsyning. Det er lang tid siden, jeg sidst har sat en strømforsyning, og derfor vil det også være fedt at gøre igen, for så er jeg også sikker på, at vi sammen nok skal ende med at få det utroligt godt sammen. Det kan jo kun blive en succes, hvis vi rent faktisk skal sætte en strømforsyning op.

Hjælp til strømforsyning

Det er altså op til dig, at bede om min hjælp, men jeg er sikker på, at du ikke skal vær nervøs for at spørge. Jo før du får spurgt jo før vil vi også komme i gang med at sætte denne strømforsyning op, og jo før vil du have gang i huset igen. Du vil altså få et flot og billigt lys, og det eneste jeg skal gøre, er altså bare at hjælpe lidt med en strømforsyning. Det har jeg som sagt ikke noget problem med, men jeg vil gerne i gang så hurtigt som muligt. Jeg ved nemlig, at det nogle gange godt kan trække lidt ud når man skal sætte en strømforsyning op. Derfor er det altså også meget bedre, hvis vi kunne komme i gang med din strømforsyning med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *