Nokia Lumia-serien har efterhånden sat sig fast som nogle af de mest innovative Windowsphones på markedet. Nu er Nokia klar med den nye Lumia 925, der bl.a. byder på kamerafunktioner i verdensklasse.

Lumia 925 går en lidt anden vej end sine søskende

Det nyeste skud på Lumia-stammen har flere ting til fælles med resten af familien, men på designfronten skiller mobilen sig ud. Nokia Lumia 925 har nemlig, modsat sine søskende, en metalramme, der giver mobilen et anderledes og eksklusivt look, og ikke nok med det, forbedrer metalrammen også lydkvaliteten. Lumia 925 ligner dog sine søskende på den måde, at den også har Windows Phone styresystemet og derfor også har mange af de funktioner, man kender fra Lumia-serien f.eks. Live tiles, der opdaterer din startskærm i realtid, Familieværelse og Børnehjørnet. Familieværelse er et virtuelt rum, hvor man kan dele bl.a. fotos, noter og indkøbslister mellem familiemedlemmerne (kræver at alle familiemedlemmer har Lumia-telefoner). Børnehjørne fungerer som en profil på mobilen, som er særlig tilpasset børn. Dvs. der er spærret for bl.a. udlandstelefoni, opkald til 90-numre og indholdstakserede sms’er. På den måde kan man roligt lade sine børn låne Lumia 925 uden fare for ekstraregninger.

Nokias nye flagskib tager mobilkameraet til nye højder
Nokia Lumia 925 kommer til DanmarkLumia 925 kan prale af et kamera med 8,7 megapixels, 6 fysiske linser og prisvindende PureView teknologi. Kameraet tager imponerende gode billeder og videoer, selv når mørket falder på. Og så kommer kameraet med en række smarte og nyttige funktioner. Få f.eks. alle til at smile på det perfekte gruppebillede med funktionen Change Faces, fang actionshots ved at kombinere en række bevægelser i ét billede og fjern forstyrrende elementer i dine fotos, så kan du få dine billeder præcis, som du vil have dem. Efterfølgende kan du let og smart dele dine billeder med venner og familie ved at bruge Lumia 925’s indbyggede miniprojektor. Peg mobilen på en skærm, der viser photobeamer.com, så kommer dine fotos og videoer op på skærmen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *