Stjerneskuddene Keira Knightley, Carey Mulligan og Andrew Garfield spiller hovedrollerne i denne overraskende film om et trekantsdrama, der rækker langt ud over de tre involverede. Scifi-filmen er en betagende fortælling om kærlighed, venskab og dødelighed. Den er baseret på en topsælgende bog af samme navn og blev kritikerrost for den forbløffende drejning, som hovedrollernes liv tager. Piranha

3DD Piranha
Dræberne i vandet

Endnu mere action, endnu vildere gys og flere bidske dræberfisk. Plus dobbelt så store d-skåle og en dosis David Hasselhoff. Det er ingredienserne til komediesplatteren om en flok unge, der bliver angrebet af sultne piranhas i forlystelsesparken ”Big Wet”. Se om den biologstuderende Maddy kan få stoppet de glubske kødædere i tide.

Næse for forbrydelser
Bones – sæson 5

Hollywoods hotteste skuespillere på Viaplay!

Hollywoods hotteste skuespillere på Viaplay!

Specialagent Booth er den kække og morsomme efterforsker med det høje moralske kompas, mens retsantropologen dr. Bones er hans retskafne, ordentlige og lidt stive men hyperintelligente modpol, der skal opklare landets sværeste mord. Endelig har vi fået successerien Bones på Viaplay, og vi er sikre på, at du vil være vild med serien, hvis du kan lide kriminalgåder.

7 Dage med s..
S..perimentet

Engang var s.., kys og intense samtaler det eneste, der betød noget, men pludselig kom leverpostej, vasketøj og skrigende børn i vejen. Er det muligt at få gnisten tilbage i forhold, der er druknet i hverdag? Det undersøger det nye program ’7 dage med s..’, som følger par, der har mistet gløden. De får en opgave: s.. hver dag i en uge, og vi ser, om det gør en forskel.