Der findes nærmest ingen begrænsninger for, hvad man kan styre elektronisk i hjemmet. Hvor det engang var helt utænkeligt at have robotstøvsugere og stemmestyrede højtalere, så er det i dag en helt normal ting at finde i en husholdning.

Begrebet ”Smart home” dækker over en række elektroniske enheder i hjemmet, som taler sammen, og som kan styres fra eksempelvis en telefon eller computer. Det er blevet meget populært at have disse produkter i hjemmet, da de ikke blot er smarte, men du sparer også penge.

Få fuld kontrol over hjemmet – også når du ikke er hjemme

Der findes et stort udvalg af intelligente produkter til hjemmet. Det kan være alt fra garageporte, der kan fjernstyres eller lys der tænder af sig selv.

Når du er hjemmefra, så vil du naturligvis gøre alt, for at hjemmet er sikret. Du har sikret også siddet på kontoret, og tænkt om du nu havde husket at slukke lyset, låse døren eller slukke krøllejernet.

Med smart home produkter har du mulighed for at kontrollere dit hjem, når du ikke er hjemme. Du kan aktivere tyverialarmen, tænde og slukke lyset og få besked, hvis din tyveri eller røgalarm går i gang. Du slipper derfor for at sidde at tænke på hjemmet, men kan i stedet for nyde din frihed, når du er på farten.

Spar på strømforbruget

Belysningen i dit liv er ikke helt ligegyldig. Mange tænker ikke på, hvordan belysningen påvirker deres liv, men det har faktisk stor betydning for mange ting. Lyset i dit hjem har stor indflydelse på dit humør og din generelle velvære. Med intelligent belysning har du mulighed for at kontrollere lyset samt spare på strømforbruget.

Forskellige rum kræver forskellig belysning. I badeværelset og køkkenet vil du måske foretrække lyset klart og lyst, hvor du i stuen vil have mulighed for at kunne dæmpe lyset eller ændre tonen.

Belysningen er også afhængig af tidspunktet på døgnet. Hvor du om morgenen har brug for et klart og stærkt lys om morgenen, så vil du om aftenen have brug for en mere dæmpet belysning. Lyset i dit hjem har nemlig stor indflydelse på dit humør og dit generelle velvære. Det anbefales, at man undgår klart lys, inden at man skal sove og derfor er det smart at kunne dæmpe lyset om aftenen.

Kom tyven i forkøbet

Det er ikke sjovt at komme hjem til et hus, hvor der har været udbudte gæster. En dør- og vindueskontakt kan give dig besked på telefonen, når en dør eller vindue åbnes.

Du kan derudover købe et fuldt sikkerhedssystem, hvor du kan se billeder og videoer, hvis jeg sker uregelmæssige ting i hjemmet.

Med et sikkerhedssystem er der god chance for, at tyven går langt uden om dit hjem.

Sikkerhedssystemet kræver ikke et abonnement som mange andre systemer, og du sparer derfor mange penge.

Du har altså mulighed for at få den fulde kontrol over dit hjem fra telefonen. Du kan derfor trygt efterlade hjemmet uden at skulle tænke på noget.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *