Med Netflix aktuelle entré på det danske marked står det klart, at den traditionelle måde at se TV på er under hastig forandring. Men hvor der er mange konkurrenter i kampen om at tilbyde danskerne amerikanske film og serier via nettet, ser det straks anderledes ud indenfor det danskproducerede TV indhold, der stadig udgør langt størstedelen af det, danskerne ser.

TV kanaler og enkelte programmer kan i stadig stigende grad ses på nettet – helt gratis – på en lang række danske og internationale hjemmesider. Hvor Netflix samler en masse film og serier for brugerne, skal man tilgå et hav af forskellige sider for at få adgang til de gratis danskproducerede TV programmer og -kanaler, der ligger tilgængelige derude. Det er eksistensberettigelsen for den nye danske hjemmeside, www.flimmeren.dk, som tilbyder brugeren et samlet overblik over den overflod af danske kanaler og programmer, der ligger på nettet

Flimmeren.dk samler det bedste danske gratis TV samlet gratis ét sted

”Vi kommer til at se forbrugsmønstrene af TV ændrer sig og folk ser mere TV på computeren. Hvis du i dag gerne vil underholdes og se TV på computeren via de mange gratis tv tilbud der findes på nettet, er det utrolig svært at danne sig et samlet overblik over hvor du finder de gode danske og internationale programmer,” siger Peter Berg som er grundlægger af sitet. ”Vi har lavet en service der samler de bedste danske programmer og kanaler ét sted, på en simpel og overskuelig måde, der samtidig er et alternativ til de mange betalingspakker”.

Flimmeren.dk linker til gratis programmer på en række danske hjemmesider, eksempelvis DR, TV2 og TV3, men også på fx Disney’s hjemmeside og hos MTV kan der findes masser af programmer og kanaler til fri afbenyttelse.

Det mener Peter Berg er mere relevant for den gennemsnitlige dansker, end det Netflix og deres konkurrenter tilbyder: ”Vi er egentlig bare en samling af links”, siger han, ”men vi tilbyder lige præcis det, som Netflix og alle de andre ikke har, nemlig et katalog med fuldt overblik over alt det danskproducerede indhold.”
http://flimmeren.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *