Arbejder du hjemmefra i denne tid, måske pga. Corona eller også er din arbejdsplads bare i hjemmet. Uanset årsagen så er det værste for dig nok, hvis internettet er langsomt. Det kan ødelægge hele ens arbejds-flow og være meget demotiverende. Det kan også være du gamer, elsker at se serier eller at shoppe. Uanset hvad kan vi alle vidst relatere til, at langsomt internet er meget frustrerende. Så hvis du vil af med dit dårlige internet og have fibernet, der i stedet kan give dig stabilt og lynhurtigt internet, så kan du undersøge dine muligheder på kun 10 sekunder og få fibertilslutning til kun 0 kroner.     

Hvor nemt kan det være?

At få ny internet/fiberudbyder kan være en langsommelig og udmattende proces, som forudsætter, at man får sat sig ind i mange ting. Men hvis du leder efter lynhurtig internet og gerne vil have alle det overstået på 0,5, så kan du på 10 sekunder undersøge, om du kan få fibernet i dit hjem.

Virker dette stadig uoverskueligt for dig, så har du muligheden for at blive taget i hånden hele vejen og næsten ikke røre en finger. Det eneste du skal gøre er enten at tilmelde dig fiberen på hjemmesiden eller kontakte kundeservice. Onefiber sørger for, at du får besøg af en tekniker, som vejleder dig og til sidst bliver fiberen installeret. Fokusset ligger på dig. Hvilket betyder, at du kan få lynhurtigt internet på en måde, der er nemmest for dig. Og samtidig med at du får kvalitets fibernet, får du også friheden til selv at vælge din internetudbyder, så det hele kommer til at passe med dit behov og dine ønsker.   

Hvad kan fibernet gøre for dig?

Udover at kunne give dig lynhurtigt internet, kan det være med til at sikre dig i fremtiden. Med fibernet i dit hjem, uanset hvilket slags hjem, så kan det være med til at gøre, det mere attraktivt for eventuelle købere eller lejere. Så står du og skal til at sælge eller udleje dit hjem og har måske undret dig over, hvilke investeringer du kan gøre dig for at være på forkant med lejerne eller køberne eller for at gøre din bolig mere eftertragtet og attraktiv, så kan fibernet være en investering for dig.   

Er det for godt til at være sandt?

Sidder du tilbage og spøger dig selv, hvordan det er muligt for dig at få fiber, som koster 0 kr. i tilslutningspris og tænker, at der sikkert gemmer sig et skjult gebyr et sted, så kan du tro om igen. Fibernet opfattes som en investering i danskerne. Internettet er i brug konstant og uanset hvordan du bruger det, så ønsker man et stabilt og hurtigt internet og grunden til at tilslutningen koster 0 kr. for dig er, fordi din internetudbyder lejer fiberen. Dette kan du se som en bonus for dig. Det betyder nemlig, at du højst sandsynligt ikke skal skifte internetudbyder, men kan stadig få bedre og hurtigere internet til dit forbrug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *