Sidder du eller din virksomhed fast, oplever du en udfordring som er svær at overkomme eller kæmper du med andre ting i dit liv? Så læs med her. Hjælpen kan du nemlig finde hos en spirituel mentor som kan vejlede dig gennem blandt andet clairvoyance.

Gennem spiritualitet kan du få svar som ikke er nemme at gennemskue på dit eget plan, nogle gange er det nødvendigt at krave lidt dybere og mærke energien som kan spille en stor rolle for problemer og dermed velvære. Står du i en svær beslutning eller har du generelt svært ved at tage beslutninger i dit personlige liv eller i din forretning, så kan dette være din redning.

Hvem er Charlotte Frimann?

Med sin uddannelse som erhvervsadvokat samt erfaring som clairvoyance coach, har Charlotte Frimann, som spirituel mentor, de bedste forudsætninger for at kunne give rådgivning og vejledning som hjælper din situation. Hun tilbyder derfor en kombination af clairvoyance, coaching og erhvervsrådgivning, vejledningen kan altså både være til nytte på det personlige plan samt i erhvervssammenhænge.

Hun gør sig brug af online clairvoyance coaching, hvilket gør det nemt at få en session til at passe ind i ens hverdag som ofte er travl og booket op. Derudover kan man genhøre sessionen da den bliver optaget, på den måde får man mest muligt ud af clairvoyancen. Charlotte Frimann benytter nedenstående teknikker.

Clairvoyance

Clairvoyance giver dig muligheden for at blive aflæst på din energi, sjæl og bevidsthed, samme tid får du adgang til ting som ikke umiddelbart kan ses eller høres og sider som din bevidsthed ikke engang kender. Ud fra de energier som du besidder, vil du kunne få den rigtige guide, efter at være blevet set og forstået på det dybeste plan. Mange vil opleve en skeptisk omkring clairvoyance, men det vil være et forsøg værd.

Coaching

 Med coaching har du den rigtige mulighed for at opnå den forandring du søger, det vil ske gennem samtaler og vejledning. De største forandringer sker når du selv er klar til at italesætte dine tanker og følelser, på den måde bliver de mønstre du vil bryde ud af nemmere brudt. Coaching er den perfekte guide for at du bliver hørt og guidet på vej.

Erhvervsrådgivning

Med sin baggrund som erhvervsadvokat har Charlotte Frimann de bedste forudsætninger for at forstå og hjælpe din virksomhed på rette vej igen et problem, da hun i forvejen har kendskab til det at drive en virksomhed. Dette sker i sammenspil med clairvoyance og coaching.

Hvad kan jeg bruge en spirituel mentor til?

Clairvoyance coaching passer som sagt både til dit personlige liv men også til din forretning, som hvis du har en beslutning som skal træffes eller hvis dit liv eller forretning er gået i stå. Hvis du er plaget af indre uro, udbrændthed eller manglende motivation, kan clairvoyancen give dig den stabilitet og motivation du mangler. For at drive en forretning eller virksomhed er det nødvendigt at have styr på sig selv og sin indre bevidsthed, samtidigt er det næsten uundgåeligt ikke at falde i et hul, hvor ideerne og motivationen mangler, clairvoyance coaching hjælper dig op igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.