Både små, mellemstore og store virksomheder bruger ofte Microsoft til rigtig mange ting. Med Microsoft 365, lagres mange ting i skyen og det er nemt for alle i virksomheden at arbejde hjemmefra, sammen, på tværs osv., og hele tiden være opdateret. Har du egentlig helt styr på hvor meget i kan med office 365, og vidste du at backup af data ikke er Microsofts ansvar, men dit eget?

Få sparring og support på dansk

Vil du gerne udnytte dine programmer optimalt, så kan det godt betale sig at investere i Microsoft office support fra en It-virksomhed er godt kendt med programmerne. Hvis du nogensinde har prøvet at komme igennem til Microsofts egen support, så ved du også at det kan være både tidskrævende og vanskeligt. Det har du som virksomhedsejer i de fleste tilfælde ikke tid til at vente på, og du kan spare meget tid ved at finde et firma der kan hjælpe dig her og nu med Microsoft office support.

Beskyt jeres data

Når man som mange andre i dag bruger Microsoft 365, tror man også fejlagtigt at alle ens data automatisk bliver gemt i skyen og man altid kan hente dem igen såfremt uheldet skulle være ude. Det er ikke helt korrekt, Microsoft leverer nemlig ikke backup sammen med deres cloud-løsninger, derfor er det dit eget ansvar. Bruger i en bred vifte af programmer hver dag, og har mange mails osv, så kan det føles som en uoverskuelig opgave at få startet en backup process, men har du allerede kontakt med en virksomhed der giver jer Microsoft office support, så kan de helt sikkert også hjælpe med en effektiv backup. Hvert. 39 sekund sker der er hackerangreb i verden, og i sådanne tilfælde er det både vigtigt med back-up der kan tilgås fra en anden server, og generelt at have sikkerheden i top så i slet ikke kommer til at stå i sådan en situation.

Det behøver ikke at koste ret meget

Nu sidder du måske og tænker at det er dyrt at have en it-virksomhed med på sidelinjen for at sikre dig at du får den rette Microsoft office support, men faktisk behøver det ikke at koste ret meget.

Du kan evt. vælge at købe eller betale dit Microsoft office abonnement igennem en virksomhed, og her følger der så ofte allerede en bestemt mængde Microsoft office support, samt backup med i prisen.

Selvom du ikke bruger Microsofts programmer er din situation omkring behovet for backup og det at kunne arbejde effektivt helt sikkert det samme, og selvom de fleste It firmaer arbejder med Microsofts produkter så kan de ofte også hjælpe med andre. Du kan få en skræddersyet løsning der passer til din virksomhed og dit behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *