Som oftest skal man betale dyre domme for et SEO-kursus. Det synes vi ikke er helt fair. Så derfor får du nu et kort gratis online SEO-kursus her. Alt, hvad du kan finde i denne artikel, kan du implementere med det samme, og rent faktisk drage god nytte af. Læs med og se, hvad du kan gøre allerede i dag.

Dette skal du gøre som det allerførste

Hvis du netop lige har oprettet en hjemmeside, og endnu ikke lavet indhold på den endnu, skal du endelig gøre brug af dette råd. Når du har lavet din WordPress-konto, købt et domæne og nu er klar til at gå i gang, skal du rette din opmærksomhed mod indstillingerne. Når du befinder dig på dit WordPress kontrolpanel, skal du scrolle ned i menuen i venstre siden til du når fanen ”indstillinger”. Her skal du klikke på underfanen ved navn ”Permalink”. Standartindstillingen er ikke god for SEO, da dine landingssider kommer til at hedde ”domænenavn.dk/id=123”. Dette navn siger intet om, hvad man er inde på, og Google bliver samtidig også forvirret over disse navne.

Derfor skal du ændre indstillingen til ”Post Name”, så den vil hedde ”domænenavn.dk/kontakt”. Her ved Google, at der er tale om en kontaktside. Det bliver ovenikøbet også meget nemmere for dig at navigere rundt i, i forhold til links. Ændrer du denne indstilling for sent, vil dine sider ikke virke, og du vil derfor være nødt til at lave en redirect.

Læs også vores artikel: Sådan undgår du cyberangreb.

SEO på blogindlæg og sider

Der er en hel del at holde styr på, når vi taler SEO på blogindlæg og sider. Derfor ridser vi op det som du nemt kan gøre brug af nu og her. Alle dine sider og blogindlæg skal have meta tags og title tags. Det er det du ser, når man søger på Google. Søgeresultaterne viser nemlig disse. Title tagget er det øverste du ser i en søgning og meta tagget er det du ser under, som er en yderligere beskrivelse af, hvad man kan opleve på denne side eller det pågældende blogindlæg. Se det som et kort salgsargument til, hvorfor dine besøgende skal besøge den pågældende side eller blogindlæg.

Når der er styr på dette, skal du være opmærksom på, at du skal have billeder på din hjemmeside og dine blogindlæg. Billederne gør, at folk kan finde din side og blogindlæg ved billedsøgning på Google. Det vil sige at du har langt større sandsynlighed for at blive vist på Google, når du nu også kan blive fundet via billedsøgning. For at dette kan lade sig gøre, skal du have det man kalde et alt-tag. Alt-tagget er en kort beskrivelse af billedet. Google kan nemlig ikke se, hvad der er på billedet medmindre du fortæller Google, hvad der er på billedet.

Vi håber du kan gøre brug af disse gode tips og tricks. Vi vil anbefale at besøge hjemmeside-guiden.dk, hvor du kan læse meget mere om online SEO-kurser og finde ud af, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger et SEO-kursus

Tak til ursamleren.dk for bidraget til denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *