Jeg har en iPhone 12 mobiltelefon, som jeg egentlig er ret glad for. Udfordringen er bare, at jeg er typen, der elsker fornyelse. Og nu har jeg fundet ud af, at ikke behøver at købe ny telefon hele tiden, jeg køber bare nye iPhone 12 mobilcovers til min telefon, så får den nyt udseende. Jeg har stort set altid min telefon med mig og jeg bruger den hele tiden. Den er nærmest blevet en del af mig. Jeg må indrømme, at jeg tidligere har haft tendens til at købe en ny telefon, bare fordi jeg var blevet træt af at kigge på den samme telefon dag ud og dag ind. Det er lidt flovt at indrømme og det er spild af naturens ressourcer. Men nu er problemet løst. Købet af de nye covers letter min samvittighed og så er de en god undskyldning for at shoppe.

Mange iPhone 12 mobilcovers at vælge imellem

Her i vintermånederne har jeg købt et iPhone 12 mobilcover med leopardmønster. Jeg er vild med leopardmønster og nu matcher coveret både til mit tøj og min taske. Jeg kan godt lide at tingene passer sammen, så man kan se, at jeg har tænkt over tingene og at det ikke er tilfældigt, hvilket tøj, jeg har valgt om morgenen inden jeg gik ud ad døren. Jeg har også købt et lækkert iPhone 12 mobilcover med blomster, som jeg glæder mig til at bruge til foråret og hen over sommeren. Men én ting er sikkert, jeg skal også købe et af de lyserøde covers, der er ret sommerlige. Måske bliver jeg også nødt til at købe et iPhone 12 mobilcover i blå nuancer, som matcher mine denimbukser. Tja, hvis jeg kender mig selv ret, så stopper det ikke der. Jeg er vild med accessoires og jeg har som sagt fundet ud af, at iPhone 12 mobilcovers er et af mine yndlingsaccessoires, fordi det er en relativ billig måde at forny min telefon på. Ja og så har coveret jo også en praktisk funktion udover dets lækkerhedsfaktor, det beskytter nemlig mod slag og ridser. What’s not to like.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *