Viaplay, Nordens førende streaming-tjeneste for tv, film og direkte sportsudsendelser satser på udvikling og tilbyder nu muligheden for at se dine yndlingsfilm og serier helt uden internetadgang.

Funktionen har eksisteret på iOS-enheder siden 2012 og bliver nu også tilgængelig på Android. Den nye funktion er en smart og vigtig del af Viaplay, der gør, at man kan tage Viaplay med sig til steder, hvor der mangler internetadgang.

Den nye offline-tjeneste gør det nemt midlertidigt at downloade det, man vil se og giver adgang til materialet i 30 dage. For at kunne anvende offline-tjenesten skal man logge ind med Viaplay-app’en på sin tablet eller mobil.

Download og medbring dine yndlingsfilm og serier med Viaplay

Download og medbring dine yndlingsfilm og serier med Viaplay

– Viaplay bygger på tilgængelighed og skal kunne anvendes, når man vil og på de platforme, man ønsker, siger Viaplays administrerende direktør, Niclas Ekdahl.For at vi skal opfylde, hvad vi lover, er det vigtigt at kunne tilbyde populære film, serie og sportsdokumentarer selv, når man midlertidigt ikke har adgang til internettet

Viaplay findes på følgende platforme: PC, Mac, smartphones, tablets, Viaplay-boksen, Smart TV, PlayStation® 3 samt Xbox 360.

Viaplay er Skandinaviens førende online-tjeneste for tv, film og sport. Viaplay tilbyder de nyeste tv-serier, tusindvis af populære film og direkte sportsbegivenheder i verdensklasse som den engelske Premier League, UEFA Champions League, Superliga, NFL, golf og Formel 1. Viaplay findes på computere, smartphones, tablets, Smart TV, Viasat-Settop-bokse, Xbox 360 og Playstation 3. Læs mere på www.viaplay.com.

Viaplay AB er en del af det internationale medieselskab, Modern Times Group (MTG) med virksomheder, der omfatter fire kontinenter og inkluderer gratis-tv, betalings-tv, radio og indholdsproduktion. MTG’s Viasat Broadcasting driver gratis-tv og betalings-tv-kanaler, der findes på Viasats egen satellitplatform og tredjeparts netværk og distribuerer også tv via internettet. MTG er også den største aktieindehaver i Ruslands førende uafhængige tv-selskab, CTC Media. Besøg www.mtg.se for flere oplysninger.