Det kan være svært at være ung. Der kan være mange store og små problemer, som kan være svært at snakke med andre om. Derfor kan det være en hjælp at snakke med en fremmed om det hele. Både stort og småt. Derfor kan det også blive rimelig personligt mange gange. Sådanne personlige ting har man ikke lyst til at alle ved om en. Derfor er det vigtigt, at du stoler på den platform du deler dig selv med. Derfor bør du også være opmærksom på, hvor du gør det henne. De fleste gange er det ikke engang med vilje, at personlige data bliver stjålet og delt. Så pas på når du chatter online!

De store beslutninger i livet

Det er tit de store beslutninger, som hvad vil du med dit liv, som er sværest at dele med sine forældre eller familie. De fleste gange vokser der en interesse et sted uden for hjemmet og det kan forældrene have svært ved at vænne sig til. Mange vil gerne have deres børn følger deres fodspor eller de veje, som de mener er de bedste. Det kommer selvfølgelig et godt sted fra, de vil jo kun deres børn det bedste, men det er ikke altid de har ret.

Derfor er det en god ide at snakke med nogle andre om det, få sig et udefra perspektiv på hele situationen. Og det er ikke os alle, som er vant til at snakke med vores venner om det. Det er heller ikke altid vores venner kan hjælpe her. Så er det en god ide at snakke med en mentor eller lignende, nogle som er trænet til at føre en chat for unge. En som kan give dig gode svar!

Chat med unge, der forstår dig

Noget af det gode ved det hele, er også at du snakker med folk som forstår dig. Uanset om du har mindre drenge eller pige problemer til de store livs beslutninger, så er du garanteret en samtale med en, som ikke blot lytter, men også forstår dig. Du snakker nemlig med unge mennesker, så mere end gerne vil hjælpe dig og som kan hjælpe dig! Det er som navnet, ungtilung.com, hentyder det, unge mennesker snakker med unge mennesker! De er nemlig frivillige, dem som du kan snakke med, så de er der af egen frie vilje og du har derfor en garanti for, at de gerne vil lytte. Chat med unge, hvis du vil mødes i øjenhøjde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *