Hos Norup

Skal du undervise kunder i København i den nye it-løsning, I har leveret, som ikke har plads til, at undervisningen foregår hos dem? Så kan du med fordel leje et billigt mødelokale i København til formålet. Her er flere muligheder, hvoraf særligt et sted skiller sig ud, fordi deres mødelokaler er indrettet som netop kursuslokaler.

Skal du bruge et stort mødelokale i København til at undervise i, bugner byen med forskellige bud lige fra hoteller og til særlige udlejningsbureauer, som har specialiseret sig i netop udlejning af mødelokaler.

Her følger der oftest både god – men også dyr – forplejning og forskellige andre ydelser med. F.eks. projektor eller storskærm til præsentationer, lounge til afslapning og så videre.

Ikke alle mødelokaler er gode til it-undervisning

Men det er ikke alle mødelokaler i København eller på Frederiksberg, der er velegnede til it-undervisning. For selv om de fleste firmaer i dag bruger bærbare computere, som de selv har med, bør lokalet været opbygget på en måde, så alle deltagerne får de bedste arbejdsbetingelser. Og de bedste muligheder for at følge med i din undervisning, når de ikke er i gang med hands-on opgaver på deres medbragte computere.

Det betyder, at det ikke altid er smart, at der kun er et bord i mødelokalet. For er I mange om bordet, får dem som sidder længst væk svært ved at se små detaljer som f.eks. input-felter på storskærmen eller projektor-billedet.

Her er en mere klassisk klasseværelsesopstilling med borde i flere rækker på tværs i lokalet en bedre løsning. Derved får alle samme udsyn til det, du viser på skærmen, og du kan nemmere overskue kursisterne, og spotte hvornår de har brug for hjælp eller rækker hånden op.

Lej dig ind hos et it-undervisningsfirma

Vil du have de bedste forudsætninger for din it-undervisning, kan du også vælge at leje dig ind hos et af byens it-undervisningsfirmaer.

Firmaer som f.eks. PeopleNet har til huse centralt i centrum af byen på Kejsergade. Her er det nemt at komme til for alle, og undervisningslokaler og udstyr er i top. For de lever professionelt af at undervise i SharePoint og andre Microsoft-løsninger i hverdagen.

Alsidige mødelokaler på Frederiksberg

Kan din kunde leve med, at undervisningen ikke kommer til at foregå i København K, kan du med fordel undersøge muligheden for at leje et billigt mødelokale på Frederiksberg til undervisningen.

Her finder du f.eks. Hos Norup, der ligger 5 minutters gang længere ude ad Roskildevej end Zoologisk Have. Her kan du leje mødelokaler, behandlerrum og – tadaa – kursuslokaler på timebasis til rimelige priser. Endda med mulighed for gratis parkering!

Ja, har du brug for en kontorplads i forbindelse med dit arbejde for din kunde i København, kan du også leje det.

Så kan du både klare undervisningen af dine kunder, og få dig en fast base, når du arbejder i København.

Det allerbedste er prisen. Den er ufattelig lav – både i forhold til, at vi taler mødelokaler på Frederiksberg, men så sandelig også, når vi sammenligner med priserne på leje af mødelokaler i andre større byer i Danmark.

Så skal du undervise dine københavnske kunder i det nye it-system, går du ikke galt i byen ved at tage ud på Frederiksberg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *