Selvom de danske amter i Danmark er fortid, og vi nu har fået regioner for efterhånden nogle år siden, er der fortsat noget, der hedder IT. Hvad enten du er ansat i en virksomhed i dag, eller om du er ledig, er det aldrig for sent at dygtiggøre sig inden for relevante emner. Fere arbejdsgivere sætter nemlig stor pris på, hvis deres nuværende eller kommende medarbejdere, kan navigere i diverse IT-systemer. I mange jobopslag er det angivet, at det er et plus, hvis du kan mestre eksempelvis Excel. De fleste har anvendt programmet i skolen, hvor der skulle udregnes diverse matematiske opgaver, men det er langt de færreste, som faktisk ved, hvor meget programmet er i stand til at hjælpe den, som ved, hvad der skal spørges om.

Helt generelt er det godt at have din digitale værktøjskasse på plads, når man bestrider et job, hvor computeren er den primære arbejdsstation. Derfor bør Office-pakken være det første, der tænkes på, når der enten skal skrives en mail, udarbejdes en præsentation eller noget helt tredje. Men er du eller din medarbejder ikke hundredmetermester i diverse Office-programmer, kan du passende bestille et Office-kursus, hvor der er fokus på at opkvalificere kursisterne, så de netop bliver hamrende dygtige til at håndtere de respektive programmer til UG.

Hvad med Coronakrisen?

Skulle vi være så uheldige, at Corona-krisen ikke er overstået om ganske få øjeblikke, findes der heldigvis et også online Office-kursus hos eksempelvis Officekursus.dk. Her kan du læse meget mere om, hvordan et sådan kursus løber af staben, når der nu ikke kan være tale om fysisk fremmøde.
Forskellen er naturligvis åbenlys. Når man deltager på et kursus med fysisk fremmøde, har man ligeledes mulighed for at få hjælp direkte på sin egen computer. Med et online Office-kursus kan man kun dele skærmen eller slet ikke få hjælp.