Billige covers til iPad Pro 10.5” til medarbejderne – Er firmaets medarbejdere blevet udstyret med helt nye Apple iPad Pro 10.5 tablets, er det næsten indlysende, at du skal købe covers til at beskytte dem. Derved forlænges levetiden på de enkelte iPads, ligesom firmaet kan spare mange penge på udskiftning af glas og reparation af andre skader. For et godt iPad Pro cover beskytter jeres investering effektivt, og gør det samtidig nemmere for medarbejdernes at anvende iPad’en i hverdagen.

Rigtig mange medarbejdere behøver faktisk ikke en computer i hverdagen for at klare deres arbejdsopgaver. Især ikke hvis medarbejderne primært anvender deres computer til at indrapportere, hvor langt de er med en opgave, logge deres tidsforbrug eller foretage andre registreringer.

Her kan en tabletcomputer som f.eks. Apple iPad eller den lidt større og mere kraftfulde Apple iPad Pro 10,5” model være mindst lige så funktionel og oftest mere anvendelig end en bærbar. For i forhold til selv de letteste bærbare, er en iPad eller anden tablet oftest både lettere og nemmere at have med sig på farten – og så holder de strøm meget længere end en bærbar computer.

iPad Pro – et populært personalegode

Derfor er netop især Apple iPad Pro 10,5” blevet en populær erstatning for den bærbare computer blandt Blue collar-workers i mange virksomheder. Nok især populær på grund af den bedre lyd og mere kraftfulde processor, der også gør tablet’en velegnet til at spille spil og se tv-serier og film på i privaten.

For lige præcis med en iPad er der stadig et vist skær af personalegode over ”den bærbare computer”. Her virker den gammeldags bærbare noget mere antikveret og knapt så brugbar i privaten i dag i forhold til tidligere.

Derfor anskaffer mange danske virksomheder iPads og især iPad Pro tablets i stor stil.

Beskyt virksomhedens iPad Pro 10,5” med et godt cover

Prismæssigt er der imidlertid ikke mange penge at spare på at købe især en iPad Pro 10,5” i stedet for en god, kraftig bærbar computer. Ja, faktisk vil iPad’en oftest være et dyrere valg.

Samtidig er iPad’en væsentlig mere udsat for skader og f.eks. at få skærmen ridset end en bærbar computer. For iPad’en har ikke indbygget beskyttelse på skærmen, når medarbejderen tager den med sig, sådan som deres bærbare computer har helt naturligt, når den klappes sammen.

Det betyder, at udgifterne til reparationer oftest stiger gevaldigt i forhold til dengang medarbejderne var udstyret med bærbare computere. Hvis altså ikke I fra centralt hold gør noget for at beskytte jeres investering i de dyre iPads.

Her er den oplagte løsning at købe et godt, solidt og fulddækkende cover, der både beskytter iPad’en foran og bagpå. De fungerer lidt på samme måde som et bogomslag og har den store fordel, at de også kan bruges som holder, når iPad’en f.eks. bruges til at se tv-serier eller film på.

De mest praktiske covers tillader samtidig, at iPad’en kan bruges både vandret og lodret. For selv om du altid har været vant til at betragte verden i vandret format på en computer, er iPad’en meget mere praktisk at arbejde på, hvis du har skærmen på den lodrette led. Især hvis du skal læse på den.

Lad være med at købe iPad Pro covers hos forhandleren

De fleste forhandlere tilbyder da også, at du kan få et sådant cover med, når I køber iPad Pro 10,5” til firmaet. Men det er faktisk en dyr løsning for jer, da forhandlerne oftest har en ekstra høj avance på deres covers, for at kunne tjene fornuftigt på at sælge iPads til jer.

Køber du i stedet covers til jeres nye iPad Pro-tablets hos en specialiseret webshop, der ikke sælger andet, kan firmaet nemt spare over 100 % på hvert eneste cover. Prøv f.eks. at finde billige iPadPro 10,5 covers hos CoverButik.dk og sammenlign deres priser med dem, som jeres forhandler har givet på de selv samme covers.

Specialcovers og covers med indbygget tastatur

De fleste specialwebshops som sælger covers til tablet-computere og mobiltelefoner, har samtidig et væsentligt større udbud af covers. Her kan de oftest fås i langt flere forskellige farver, mønstre og materialer som f.eks. ægte læder eller metal.

Tjek f.eks. de mange specialcovers ud, du kan få hos f.eks. denne forhandler af iPad Pro 10,5 covers. Her kan du få særlige heavy duty covers, der er godkendt til hårdhændet militært brug. Her kan selv kørende teknikere, håndværkere og maskinførere få et iPad-cover, der kan klare de daglige udfordringer.

Samme sted kan du også få iPad Pro covers med indbygget eller aftageligt tastatur. Det øger brugsværdien af iPad’en for en beskeden merpris, samtidig med at det beskytter firmaets investering i de dyre iPads til medarbejderne.

Skab jeres egen reklamesøjle

Enkelte forhandlere tilbyder ligefrem, at I kan designe jeres egne covers. Så får I ikke alene beskyttet de mange iPads, I har købt til medarbejderne. I får også en omvandrende reklamesøjle for firmaet, dets produkter og tjenesteydelser i form af coveret på hver eneste medarbejders iPad.

Trykket kan være mere eller mindre farvestrålende, ligesom det også er muligt at få mere diskrete og stilfulde løsninger, hvor det f.eks. kun er firmaets logo, der er trykt eller præget på coveret.

Stilfulde specialcovers – og en smart gimmick til autobranchen

Når vi taler stilfulde løsninger, er det også muligt at få mere elegante og minimalistiske covers, der kun dækker bagsiden på iPad’en. Oftest yder de dog stadig en vis beskyttelse af fronten på iPad’en, fordi coveret går ud over kanterne, beskytter disse, samt forhindrer, at iPad’en kan lande direkte på skærmen, hvis den bliver tabt.

Arbejder I inden for autobranchen, er det også muligt at udstyre medarbejderne med et helt specielt cover med dækmønster på. Det forhandles hos denne cover-specialist, der også har luksuriøse covers til mange andre tablets og de mest udbredte mobilmodeller.

Få tilsvarende covers til iPhones og andre smartphones

Ligesom der kan indkøbes covers til firmaets tablet-computere, er det muligt at få tilsvarende fuldbeskyttende covers til medarbejdernes mobiler. De fås endda udstyret med holdere til firmakortet og medarbejderens egne betalingskort. Så kan medarbejderne slippe for at have både pung og mobil med sig, når de er på farten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *