Vil du være synlig i søgemaskinerne, kommer du ikke udenom søgemaskineoptimerede tekster.

Denne type tekster er vanskelige at udarbejde, hvis ikke man har indgående kendskab til, hvordan Google fungerer. Skal tekst tiltrække besøgende, kræver det nemlig, at de gribes korrekt an.

Ønsker du bedre placeringer i Google (og andre søgemaskiner), er søgemaskineoptimeret altid det bedste sted at starte. Dermed ikke sagt, at du selv skal til tasterne. Derimod bør du alliere dig med et professionelt tekstbureau.

At overlade arbejdet til et tekstbureau, er din garanti for professionelt indhold, der er mere end en velskrevet tekst. I lige så høj grad er du garanteret, at indholdet er udarbejdet, så det tiltrækker de rette besøgende.

Søgemaskineoptimeret indhold handler ikke kun om øget trafik

Når man skriver indhold til søgemaskinerne, er målet ikke at tiltrække en masse trafik. Derimod er målet at tiltrække konverterbare besøgende, der kan omdannes til betalende kunder.

Derfor vil et specialiseret tekstbureau kunne rådgive dig om, hvordan indholdet udarbejdes, så det er målrettet relevante søgeord. Trafik har nemlig ingen betydning i sig selv. Det, der har betydning er, at trafikken kan resultere i omsætning.

Mange tror fejlagtigt, at den bedste strategi er at målrette sit indhold mod de tunge søgeord i branchen. Det er ikke tilfældet. Derimod skal man arbejde ud fra søgeintention, hvorved man kan identificere de søgefraser, der bruges af de mest købsparate besøgende.

Dette vidner også om, at det ikke er tilstrækkeligt at kunne skrive en god, flydende tekst, når man producerer indhold til nettet. Der er mange andre elementer, der er mindst lige så afgørende.

Online-indhold skal sælge

Formålet med hjemmesidetekst er at få besøgende til at foretage en handling. Handlingen kan være alt fra at gennemføre et køb til at udfylde en kontaktformular. Uanset den ønskede handling, er det tekstens opgave at hjælpe den besøgende i mål.

Når et tekstbureau skriver tekst til en hjemmeside, skrives det derfor ikke kun med øje for søgemaskinerne. De skrives i lige så høj grad til kunderne.

Organisk trafik fra søgemaskinerne har nemlig ingen relevans, hvis teksterne ikke også kan få de besøgende til at handle. Hos et professionelt tekstbureau er de velvidende om, at teksterne skal både tiltrække og sælge. 

Med professionelt udarbejdet tekst fra et tekstbureau er du derfor ikke kun sikret øget trafik. Teksterne vil også øge din konverteringsrate. Det betyder, at en større procentdel af de besøgende konverteres til betalende kunder.

Kombinationen af søgemaskine- og salgsoptimeret indhold er guld værd

Er hjemmesidens tekst skrevet med et ligeligt fordelt fokus på søgemaskiner og salg, vil de være guld værd.

Teksterne vil skabe forøget trafik, og ligeledes omdanne en større procentdel af de besøgende til kunder. Derfor er investering i godt indhold en investering, der tjener sig selv hjem mange gange.

Tilmed betaler man kun for indholdet én gang, selvom det skaber værdi i mange år fremadrettet. At hyre et professionelt tekstbureau kan derfor vise sig at være en af de mest merværdiskabende beslutninger, man kan træffe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.