Vælg en side

 

Hvis du ønsker, at få lavet nogle visitkort hvad enten det er til privat eller kommercielt brug, så kan du  se dem her på linket i foregående sætning som fører dig videre til hjemmesiden. Der kan du vurdere, hvor mange du skal bruge. Man kan bestille alt fra 300 til 5000 ad gangen, men skal du bruge flere kan man selvfølgelig bestille over flere gange. Priserne varierer lidt alt efter om det skal være i farve og hvor mange man skal bruge, se dem her på deres hjemmeside.  Visitkort er praktiske for dem, som ønsker at blive set. Er din virksomhed ny? Ønsker du at sælge eller vil du bare kunne kontaktes nemt? Så er det en god idé med visitkort. Se dem her hvis du ønsker at blive inspireret. Dine visitkort kan blive helt unikke og personlige ved at få dem designet hos lavpristrykkeriet.

 

Besøg shoppen og bliv klogere på pantone farvevifter

Pantone farvevifter er super smarte. De har et bredere farvespektrum, som gør at dine tryk får bedre farver. Du er altid sikker på et godt resultat og vigtigst af alt – det samme resultat uanset hvilket trykkeri du benytter. Besøg shoppen og se de forskellige farvevifter.

Pantone farvevifte er nemlig et internationalt produkt som er brugervenligt overfor store virksomheder. Hvis du for eksempel vil skifte trykkeri måske outsource til et trykkeri i udlandet er pantone farvevifte det rette produkt for dig. Det er en international farvevifte, som du altid kan henvise til uanset land. Besøg shoppen og se eksempler. Sørg for at dine tryksager altid kommer ud i de samme farver, uanset om det er på visitkort, plakater eller andet. Det er super nemt at bruge pantone farvevifte. En god guide findes på lavpristrykkeriets hjemmeside – besøg shoppen.