Vælg en side

Vi mener måske alle sammen, at vi har styr på  alt – faktum er dog, at vi ofte glemmer en lille eller flere  ting i vores hverdag, som en dag måske kommer til at resultere i store  frustrationer. Dette indlæg er et forsøg på, at få dig til  at huske de små ting, som i det lange løb vil give bagslag, hvis  du overser dem.

 

Vi er kun mennesker, og det er umuligt altid at have  styr på alting. Vi har nok alle en bekendt, som altid har styr  på sine ting – men vi fejler alle, og den selvsamme bekendt  har med garanti også haft nogle svipsere, som har skabt frustration  og vrede.

 

Disse ting er nemme at overse – men der skal være styr på  dem

I og med, at vores hverdag bliver mere og mere teknologisk,  er det klart, at der blandt andet her er elektroniske produkter, vi  nemt kan komme til at glemme – disse produkter er ofte små ting,  men små ting er tit det vigtigste for, at tingene fungerer. Vi har  herunder udformet lille en liste over ting, som er nemme at overse:

 

  • Batterier:   Der er ikke noget værre end at stå med en ting, som skal bruge batterier    – hvor man så faktisk ikke har batterier, da man overså, at der   ikke lå flere i pakken. Det kan derfor anbefales at købe et mindre   lager hjem, så du forhåbentlig ikke løber tør for batterier igen   lige foreløbig.
  • Printerpatroner:   Som studerende kan man nikke genkendende til, at det måske er noget   af det vigtigste at have styr på. Uden printerpatroner kan den store   eksamensopgave eller CV’et til jobsamtalen udskrives – og det kan   hurtigt gå hen og blive et stort problem! Du kan med fordel købe dine   blækpatroner på nettet, og her gælder det samme som med batterierne    – køb gerne lidt flere hjem, end du lige går og mangler i første   omgang. Du kan købe printerpatroner her: http://www.tonerland.dk/
  • Ekstra   høretelefoner: I dag har næsten alle et par høretelefoner –    men mon alle har et ekstra par? Mange oplever, at høretelefonerne nemt   bliver væk. De fylder ikke ret meget, og kan nemt hoppe ud af lommen.   Derfor kan det anbefales, at man altid har et ekstra par derhjemme,   så man aldrig behøver at undvære musikken.

 

Vi håber, at denne liste vil få dig til at  tænke over, hvor nemt det er at overse disse ting – har du selv  oplevet, at du har glemt nogle små ting, som kan komme til at  have en stor betydning, så skriv det i en kommentar – vi  glæder os til at høre fra dig!