Vælg en side

 

Opfindelsen

Der er for ny nyligt kommet en hel ny opfindelse, som kommer til at  revolutionere markedet for mobil opladere, og det er kun et spørgsmål  om tid inden alle mobiler bruger denne form for oplader.  Jeg snakker  om en genial ny solcelle oplader, og snart vil det være over hele markedet, og det vil ikke være  til at undgå at se når de fremover skal købe en mobiloplader.

Udover  at være en oplader, bliver der forsøgt med en genial ny solcelle oplader  der er indbygget i dit cover til telefonen. Opfindelsen genial ny solcelle  oplader fås selvfølgelig ikke til gamle mobiltelefoner, men det vil  være muligt at få til nye telefoner, som også har specielle covers.

Det er altså kun et spørgsmål om tid inden, det bliver muligt at  få en genial ny solcelle oplader til din nye mobil, og det virker så  godt med sol panelerne at det vil være muligt at kunne oplade sin telefon  fire gange, efter du har opladet panelerne en gang. Solcellerne oplagrer  simpelthen energien fra solen, og gør det altså muligt at oplade din  telefon flere gange, selvom dine sol paneler kun er opladet en gang.