Vælg en side

Shopping I Frankrig

Kun få mennesker giver shopping den samme energi, entusiasme og tænkte som den franske. Uanset om det er en tur til markedet for frokost ingredienser eller til en elegant boutique for en ny aften kjole, de giver det deres alle. For du virkelig at nyde den franske shopping scene nødt til at gøre det samme.

Frankrig er hjemsted for et væld af grand stormagasiner, butikskæder, små butikker og loppemarkeder. Men et nyt koncept på fransk shopping er den parapharmacie. Det er en blanding af kemiker butik, sundheds-butik, og skønhed produkt leverandør. Factory outlets er også ved at blive meget populære sælge diskonterede poster i boutique-lignende butikker.

Shopping i Paris

Det er nemt at bruge al din tid i Paris browsing på butikker og kædeforretninger, men for en reel Paris shopping oplevelse, du virkelig nødt til at hovedet til loppemarkeder, som Paris har tre. Den tidligere oase af sigøjnere og hustlers, er Paris ‘loppemarkeder i Paris besøges af alle på jagt efter en god handel, og en heldig Søg.

Loppemarkedet ved Porte de Montreuil er et af de billigere. Det har specialiseret sig i gamle klæder, møbler og andre husholdningsartikler objekter. Porte de Vanves Loppemarked sælger lidt af hvert. Loppemarkedet på Saint-Ouen / Porte de Clignancourt er den mest berømte og ofte blot kaldet Paris Flea Market. Dette er det bedste sted at købe antikviteter. Det er placering i en lav husleje område, så omkostningerne er lave. Plus det er en kontant kun business. Dette gør det et godt sted at afhente en god handel, men du virkelig har brug for at vide, hvad du laver.

Loppemarkeder er bedst besøgte i om morgenen, når de er støjsvage og har flere varer til rådighed.

Shopping i Nice

Nice er et tilflugtssted for jetset og velbeslåede turister, og butikkerne, butikker og markeder er klar til at tage højde for dem.

Hjertet i smarte shopping i Nice er rue Paradis er en gågade vej kører nord-syd-forbinder Place Magenta med Avenue de Verdun. Alle luksus designer og smykker butikker er placeret her gør det et vindue shoppere ‘paradis som skal opleves under en  ferie i frankrig,

For en mere afslappet udendørs shopping atmosfære hoved for Cours Soleya markedet i den gamle bydel i Nice. Denne farverige gågadeområdet er et yndet mødested for lokalbefolkningen. Gaderne er foret med boder og rækkehuse caféer og restauranter. Tirsdag til søndag ser blomsten marked og frugt-og grøntsagsmarked, og der er en antikviteter retfærdige om mandagen. På sommeraftener er der en natlig kunst og kunsthåndværk på markedet catering primært til turister.

Andre markeder værd at besøge i Nice omfatter Marché aux Fleurs blomst marked og Marché à la Brocante, det vigtigste loppemarked. En anden loppemarked på plads Robilante på porten åbner fra tirsdag til lørdag fra 09:00 til 06:00.