Vil du gerne driv en webshop, hvor du sælger sexlegetøj, men ønsker du ikke besværet med at skulle pakke og sende ordrerne? Så kan du for eksempel gøre det via affiliate salg, hvor kunderne bliver ledt videre til en anden forhandler, når de trykker på produktet. Du får dog en del af fortjenesten.

Drømmer du om at sælge sexlegetøj via nettet? Men vil du ikke have bøvlet med selv at skulle pakke ordrerne og sende dem til kunderne? Så er det oplagt at oprette en side, hvor kunderne kommer direkte videre til forhandlerne, når de klikker på et produkt.

Forhandlernes hjemmesider registrerer, at kunden kommer fra dig, og du får derfor en lille fortjeneste ved salget. Det, der også kaldes affiliate marketing. Dermed kan du altså tjene penge kun ved at have opbygget en lækker hjemmeside, der leder kunderne videre til andre forhandlere.

Vigtigt at vælge det rigtige setup

For at kunne tjene penge skal du selvfølgelig have bygget din hjemmeside korrekt op. Det er ikke alle webshopprogrammer, der passer til den form for løsning. Derfor kan det kræve, at du enten selv har teknisk snilde, eller at du allierer dig med en, der har.

Kilde: https://www.computerworld.dk/eksperten/spm/1012471