Du må gerne selv inddrive din gæld, men i mange tilfælde er det nemmest, at du får et inkassofirma til at hjælpe dig. Når du hyrer et firma, bør du altid være opmærksom på, om der er nogle skjulte gebyrer.

Når du har egen virksomhed, er der både mange glæder og sorger forbundet med det. Glæderne er selvfølgelig, at du selv kan bestemme, hvor meget du vil arbejde, og hvad fokus for dit arbejde skal være. Sorgerne er, at det også er dig, der står med hele ansvaret, hvis der er en af dine kunder, der ikke betaler, hvad vedkommende skylder dig. Det kan give store problemer i en lille virksomhed.

Som virksomhedsejer i Danmark må du gerne selv stå for at inddrive din gæld. Du kan altså bare henvende dig til den kunde, der skylder dig penge og bede vedkommende om at betale – igen. Det svære opstår selvfølgelig først, når de ikke betaler. For det tager jo tid fra din virksomhed, hvis du skal blive ved med at prøve at få en genstridig kunde til at betale – samtidig med at du skal passe dit arbejde.

Få et inkassofirma til at hjælpe dig med de svære sager

Mange vælger at få et inkassofirma til at hjælpe sig med de svære sager, da de ellers kan tage unødig tid fra virksomheden. Du kan ende med at bruge virkelige meget tid og energi på at kontakte de kunder, der ikke betaler i stedet for at koncentrere dig om at udføre arbejde for dine andre kunder. Dem, der rent faktisk kan finde ud af at betale til tiden.

Derfor er det en god ide for dig, at du finder et inkassofirma, som du kan samarbejde med. Selv mindre pengebeløb kan det være en ide for dig at sende til inkasso. Dels fordi du i hvert fald vil få nogle af pengene ud af det, dels fordi det er et princip for mange, at kunderne selvfølgelig skal betale for de ydelser, som du har udført for dem.

Et af de inkassofirmaer, der har stor erfaring med at hjælpe mindre virksomheder med at inddrive penge, er Mfinansinvest. De sørger altid for at starte inkassosagen op samme dag, som du henvender dig til dem. Du kommer dermed ikke bagerst i køen – der sker noget fra start af. Læs mere om dem her.

Det skal du overveje, når du hyrer et inkassofirma

Når du hyrer et inkassofirma til at hjælpe dig, er det altid vigtigt, at du er opmærksom på, hvilke gebyrer du skal betale for at bruge dem. Der findes et utal af inkassofirmaer, da det med, at kunderne ikke betaler deres regninger, ikke er noget ukendt fænomen.

Mange af firmaerne lokker med billige priser, hvilket jo er en stor fordel for dig, da du gerne vil stå tilbage med så mange penge som muligt. Hos nogle firmaer sniger der dog efterfølgende gebyrer på, hvilket er med til at hæve prisen betydeligt.

Hos Mfinansinvest kan du være sikker på, at der ikke er nogen skjulte gebyrer. De går op i at have nogle fair og gennemskuelige priser, så du ikke kommer til at betale for meget.