Vælg en side

Har du nogensinde tænkt på, hvorfor din hjemmeside ikke kan rangeret top i søgemaskinerne, eller aldrig har været opført i søgemaskinen? Tænk igen … du kan vælge den forkerte web hosting plan!

Ja, en elendig hosting udbyder med langsom server og dårlige oppetid, tonsvis af nedetid … vil google få dette websted er opført på toppen 1 af søgeresultatet (SERP)?? Bestemt dette ikke kommer til at sket. Dårlig kvalitet site vil aldrig rangeret, vil dårlig kvalitet host aldrig rangeret enten.

Over passet 5 år i at bruge web-hosting, og sene 1 år i hosting anmeldelser skrivning, havde jeg stødt på nogle udbyder, som jeg blacklistet som “seo fiasko vært ‘. De hosting enten søgemaskine bots blokeret eller har en dårlig server. Nogle seo hosting gør blokere google bots, bare for at spare på server brug og internet båndbredde. Uanset delt hosting eller forhandler hosting, vil de blokerede det. Vi har set det på Dreamhost Og GoDaddy. Når serveren off er fyldt med SE bots, de kan sælge mere hosting plan. Det er dårlige nyheder!

Jeg kommer på tværs af nogle hosting udbyder, der hjælper mine hjemmesider og blog at få opført i top 5 i google søgemaskiner. Og hosting er Hostgator. Hostgator tilbyder rabat tilmelde dig ved brug af korrekt Hostgator kuponer kode.
Konklusion er, at en god hosting vil tillade dit website for at få opført i søgemaskinerne! Mine sites noteret!