Hos MobilcenterMidt består af 4 medarbejdere med mere end 15 års erfaring i PC reparation. Her får man lokal service og personlig vejledning. MobilcenterMidt foretager alle former for reparation på PC’er. Hvis ikke man selv er klar over hvad problemet er, så udfører MobilcenterMidt en fejlsøgning, som vil tage udgangspunkt i reparationen. De fleste reparationer tager mellem en til tre dage. Sker det dog, at reparationen skal gennemføres hurtigere, så er der også mulighed for det, gennem en express aftale på et par timer. Der er mulighed for at komme forbi pc værkstedet i Viborg, hvor det er muligt at få hjælp til computer problemer. Der vil derudover være mulighed for at få PCen renset hvis den kører langsomt, eller hvis den er fyldt med virus. Hvis man benytter sin computer til at spille på, så er der mulighed for en opgradering, hvor du får hjælp til at samle og udskifte hardware.

Total gennemgang af PC

MobilcenterMidt vil gennemgå den defekte PC, og sørge for at rense blæser og køler. Derefter bliver der lagt Nem ID og Java ind på computeren, så man nemt kan gå på netbank uden problemer. Centeret har over 10 års erfaring, indenfor både it og reparation. Hvert år reparerer de over 2000 computere. Det er både for private og erhverv. Derudover har de erfaring med opsætning af netværk til printer og wifi, samt at gendanne mistet data eller defekt harddisk.

Nationalt og lokalt

MobilcenterMidt har kunder i lokalt men også i hele Danmark, da de sætter en ære i at levere velfungerende og gode computere tilbage. De udfører PC reparationer for hele midtjylland: Bjerringbro, Holstebro, Hobro, Skive, Aars, Randers og Silkeborg. Der er både mulighed for at sende PCen ind, komme forbi og få service og de sender gerne din færdige pc fragtfri retur. Så hvis din pc kører langsomt eller har andre fejl, er man velkommen til at kigge forbi eller runde deres hjemmeside, for at se priser på både reparation af stationær computere eller bærbare.

MobilcenterMidt lover altså et års garanti og med fri fragt begge veje, reservedele af høj kvalitet til reparation af din PC, hurtig reparation af PC på deres eget værksted, så du slipper for lang ventetid, PC reparation til både privat forbrug men også erhverv samt fysisk butik og parkering ved døren.