Konica Minoltas skyprintsoftware PageScope Mobile findes nu til alle digitale enheder, der anvender Android OS i form af en app. Det er gratis at hente app’en fra Google Play butikken. Sammen med den eksisterende app til Apples mobile enheder, gør denne nye version det muligt for smartphones og tablet PC’er med enten Android eller iOS operativsystemer at koble sig på Konica Minoltas multifunktionsprintere (MFP).

Konica Minoltas PageScope Mobile app har grundlæggende to funktioner: At gøre det muligt for brugeren at printe fra mobile enheder og modtage scannede dokumenter fra Konica Minoltas MFP’ere. Alle smartphones og tablets, der er opkoblet via WIFI, kan benytte app’en, hvis enheden anvender Apple’s mobile operativsystem iOS eller Android, Googles svar på iOS.

PageScope Mobile kan også anvendes til at etablere et sikkert udskrivningsmiljø ved hjælp af bizhub identifikationssystem, der indeholder funktioner såsom brugergodkendelse og kontosporing. PageScope Mobile bidrager dermed til en reduktion af unødige (ikke afhentede) udskrifter på arbejdspladsen og er desuden med til at skabe et secureprint-miljø med forøget dokumentsikkerhed, hvor der ikke ligger uafhentede dokumenter uvedkommende kan få fat på. Desuden kan app’en forbindes med services såsom Evernote eller Google Drive for at downloade gemte data fra skyen til den mobile enhed med mulighed for at udskrive det på den nærliggende bizhub.

“Android har for nylig overgået iOS i form af antal enheder på markedet,” fortæller Jens Groth, produktchef hos Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s. “Ved at følge denne tendens og frigive den nye PageScope Mobile til Android-enheder, ønsker vi, at så mange brugere som muligt får tilgang til fleksibel og effektiv trådløs printteknologi,” slutter han.

PageScope Mobile sikrer trådløs adgang til nogle af de nyeste MFP’ere via mobile enheder med Android eller iOS operativsystemer.

Apple, Apple-logoet, iPhone, iPod touch, og iTunes er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. iPad er et varemærke tilhørende Apple Inc. App Store er en service tilhørende Apple Inc.

Android er et varemærke tilhørende Google Inc.

Wi-Fi er et varemærke tilhørende Wi-Fi Alliance®