Vælg en side

 

For nogle uger siden fandt jeg via http://produkt-guiden.dk, det jeg havde søgt efter i flere uger, hvor  jeg løbende havde opdateret mig selv om jeg kunne finde en ny skærm  til Lenovo bærbar. Jeg brugte næsten ti minutter hver eneste dag,  og uanset hvor meget jeg søgte fandt jeg ingenting. Det var altså  ind til jeg endeligt kom in på den ovennævnte side. Inde på deres  side, var der et nemt og brugervenligt søgeprogram der nemt og hurtigt  gjorde det muligt for mig at finde en ny skærm til Lenovo bærbar,  som jeg ellers ikke havde været i stand til at finde i to uger. Det  vidste sig at deres søgemaskine indeholder alle informationer og destinationer  om stort set alle former for teknik.

Det er lige fra de helt små reservedele  til alle mærker og modeller, til de største stationere computere.  Det er altså en imponerende samling af informationer, og det er alt  sammen blevet samlet på grund af internettet, men simpelt gjort på  grund af denne side. Udover at have den store og nemme søgemaskine  hvor det hurtigt og nemt lykkedes mig at finde en ny skærm til Lenovo  bærbar, vil jeg også lige gøre opmærksom på deres blog, http://blog.produkt-guiden.dk, hvor der bliver arbejdet med at hjælpe deres  besøgende og kunder med at reparere deres egne computere.

 

Derudover  bliver der også debatteret og hjulpet med hinanden internt i debatten,  og de hjælper selvfølgelig også selv med til at hjælpe med at bestille  reservedele og komme med erfaringer der kan være hjælpfulde. Det vigtigste  på deres blog er dog deres løbende guides de smider op på bloggen.
produkt+guiden

De guides der bliver smidt kan være detaljerede guides til alt indenfor  computer, og er meget hjælpfulde når det kommer til at lære hvordan  man samler og laver sin egen computer. Jeg syntes derfor at folk derude  skal smutte ind på https://www.facebook.com/produktguidendk, og høre lidt mere om hvorfor denne side  er så god.