Vælg en side

Nutiden

Der har  altid været meget røre omkring hvad der er datid, nutid og fremtiden.  Det skal ikke forståes bogstaveligt talt, for det er ikke sådan jeg  mener det. Hvad jeg mener er koncentreret omkring hvad der er moderne  inden for covers, og helt specielt hvilket iphone 4s cover der er moderne. Det er altså meget svært at præcisere hvilket iphone 4s cover  der er mest moderne. Hvis vi hurtigtkigger på det vil der jo altid  være noget der ikke længere er moderne og det er den form for et iphone  4s cover vi kalder for datid, da det ikke længere er relevant for os.

iphone cover Det iphone 4s cover der går hen og bliver datid, sælger vi meget billigt  til en grossist, som vil sælge det videre for os, det er typisk vare  som vi ikke har nogen avance eller fortjeneste på, eller i hvert fald  en meget lille fortjeneste. Det er altså en type vare som vi ikke længere  ønsker at vores forbrugere skal forbinde med os, og vi sælger dem  derfor videre til et discount led, hvor deres målgruppe er typer der  ikke er moderne, og derfor gerne vil have et billigt iphone 4s cover.

Derefter kommer vi til nutiden, som vi kalder det iphone 4s cover der  lige nu har en høj værdi, og som vi gerne ser vores kunder forbinder  os med, og som besøger vores hjemmeside, når de gerne vil have et  nyt og moderne iphone 4s cover, som ingen eller mget få af deres venner  har. Det er altså den målgruppe vi typisk sælger mest til, men for  os er det faktisk ikke det punkt vi ser som det vigtigste, for det er  et punkt der passer sig selv, vi skal bare holde øje med at vores salgstal  på et moderne iphone 4s cover ser ud, og så sørge for at vi sælger  dem videre når salgstallene bliver for lave på et bestemt iphone 4s  cover.

Når vi gør dette, og har fokus på vores vigtigste område  nemlig fremtiden. Når jeg siger fremtiden mener jeg naturligivs hvilket  iphone 4s cover der bliver det nye, og altså hvilket iphone 4s cover  der er det næste til at blvie moderne, og så ellers gøre klar til  at køre dette bestemte iphone 4s cover i stilling, til markedsføring  og salg.