Vælg en side

For at gøre en lang historie kort må det siges, at jeg har haft en svær tid op igennem folkeskoletiden, som i høj grad har været præget af mobning og i øvrigt har bragt mange dårlige minder med sig. Det har for det første gjort at jeg har fået svært ved at stole på andre mennesker, men det har også gjort, at jeg er blevet god til at bruge tid alene og nyde mit eget selskab. Jeg kan sagtens sidde og nørkle med ting og sager i timevis uden at jeg nødvendigvis har brug for at være i kontakt med min omverden. En måde, hvorpå jeg virkelig kan hygge mig i mange timer, og her taler vi op til flere dage stort set uden kontakt til omverdenen, er, ved at spille computer. Her kan jeg virkelig fordrive mange timer. Men det er vel også især fordi jeg har en Gamer computer, som gør det med at spille, eller game, meget federe.
Gamer computer

Hvad der er så fedt ved Gamer computere

 

Gamer computere har indlagt så mange features, at det er en fryd at spille på dem. De er designet af gamere til gamere. De er med andre ord lavet af nogle mennesker, der ved hvad det handler om. Og det skinner virkelig igennem. Det er nemt at blive overrasket over hvilke gennemtænkte elementer en Gamer computer egentlig indeholder, når det kommer til stykket, og ved min computer af mærket Føniks kan jeg nærmest stadig blive overrasket efter jeg har haft den i et halvt år. Lige da jeg fik denne fede Gamer computer som jeg har nu, startede jeg ellers med at læse manualen igennem og herefter læste jeg på nettet om hvilke ekstra features min Gamer computer havde, som jeg ikke lige kunne læse mig til i manualen.