Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Firmajulegaver kan ofte være en langt større opgave end først antaget. For ikke at ramle ind i de klassiske gaveidéer, som er blevet brugt en gang eller to, kræver det en stor portion kreativitet og tid at finde ud af andre muligheder. Men hvad nu hvis du kunne slippe helt for at finde på?

Vi kommer her med fire gode idéer til firmajulegaven, som altid vil være et hit hos alle og enhver. Disse spænder bredt, så der vil uden tvivl være noget for dig.

En kollektiv julegave

Hvem siger, at en firmajulegave altid skal være noget, som de ansatte kan tage med sig hjem? I stedet for altid at finde på individuelle gaveidéer, har vi her et forslag, som vil falde i god jord hos alle dine ansatte. I dag er der gode muligheder for at få leveret frisk frugt til arbejdspladsen hver eneste dag eller en gang om ugen. Dette står blandt andet Frugtkurven for, hvor der nok til hele arbejdsdagen.

I stedet for at forære dine ansatte en mindre julegave, kan du i stedet sørge for en fast frugtordning det næste år. Dette er en god mulighed for dig, der har et meget begrænset gavebudget, og på samme tid gerne vil glæde alle.

Det klassiske fra et nyt sted

Vi kender alle sammen til de klassiske gaveidéer, såsom to flasker vin eller en buket blomster. Det kan være en kedelig fornøjelse at få det samme hvert eneste år, men faktisk kan du som arbejdsgiver nemt genbruge de gode idéer ved at give dem nye forklædninger.

Det betyder helt præcist, at du kan vælge to flasker anderledes vin fra en specialbutik, hvor dine ansatte får en helt ny oplevelse af, hvad vin kan. Du kan også vælge at forære dine ansatte en stor markbuket, der er helt anderledes en den klassiske buket.

En oplevelse sammen eller hver for sig

Oplevelser er noget, som vi danskere elsker, så hvorfor ikke tage det med i julegaven? Når det kommer til oplevelser, er det altid en god gaveidé, da denne med garanti vil kunne blive brugt på den ene eller anden måde. Derfor bør du altid overveje muligheden for at give dine ansatte en oplevelse, som de kan nyde sammen eller hver for sig.

Det kan eksempelvis være et gavekort til et hotel i sted i Danmark, et gavekort til en restaurant eller noget helt tredje. Vil du være lidt mere vovet, kan du eksempelvis overveje et gavekort til en dag på vandet eller en klatretur. Valget er dit.

Få hjælp fra de ansatte

En sidste idé er ikke noget helt konkret, men derimod en god løsning for dig, der enten er løbet tør for idéer, eller som ikke kan finde tiden til at gå i detaljer. I stedet for selv at stå med opgaven, kan du med fordel alliere dig med nogle af de ansatte. Her kan du etablere et gaveråd, der står for at købe både julegaver, fødselsdagsgaver, og hvad der ellers er på listen, så du kan parkere opgaven et andet sted og selv får mere luft til det, du skal nå.