Vælg en side

 

Der findes mange former for løsninger når du og dit band skal have optaget den første demo. Forskellige løsninger, forskellige scener giver meget forskellig lyd og dermed forskellig stemning for lytteren. Du kender det selv, lytter man til musik, optaget på  en livescene en aften hvor bandet havde ekstra succes og publikum var ekstra vilde. Det giver lyden af suveræn stemning og gør muligvis sangene endnu mere livagtige og bandet endnu vildere end forventet. Hvis man optager musik på den måde giver det en helt anden stemning end andre former for akustik. Akustik løsninger handler dog om mere end musik. For kunstnere er det så stor en del af den endelige produkt de kan levere til deres fans, og det betyder at teknologien inden for akustik har udviklet sig i rivende fart. Det kan du nu nyde godt af.

Et godt arbejdsmiljø fremmer produktionen. Det har man længe vist, men alligevel findes der utrolig mange åben miljø  arbejdspladser i forsøget på at ville skabe et mere socialt miljø. Disse arbejdssteder er som regel næsten uudholdelige for de ansatte og lyden er utålelig høj. Lyddæmpning på kontorer kan være en løsning på problemet.

Hvis du nu tænker omvendte æggebakker rundt på væggen, må du skynde dig at opdatere din viden på området. Akustik løsninger har ændret sig meget og findes nu i løsninger til kontorer der ved hjælp af lyddæmpende paneler kan sikre et mere behageligt indeklima for de ansatte. Panelerne er ikke synlige og vil falde naturligt ind i de øvrige omgivelser på kontoret.

Rundt om døre og langs væggen, men alligevel så meget at lyden ikke vil runge når kvinder går i højhælede sko eller man har en dæmpet samtale i den anden ende af kontoret. Har man ikke budget til den helt store investering, fås lyddæmpende løsninger også i form af høretelefoner der kan give den individuelle ansatte mulighed for at vælge støj til eller fra.