Vælg en side

 

 

Tjo årsagen til dette er faktisk at hvis man har bygget alle sine ting på en ukendts persons server, så kan du jo ikke vide om personen pludselig beslutter at lukke serveren, stoppe med at betale den eventuelle månedlige betaling eller restarter det hele, også kan du opleve at ting du har brugt 1 år på pludselig er forsvundet fra overfladen, og dette var noget jeg oplevede for et par år tilbage. Det jeg skriver her er ikke løgn.

Jeg havde brugt flere hundrede timer på at bygge store flotte bygninger i Minecraft uden at snyde eller få ting gratis, jeg havde nemlig minet og samlet alle de materialer jeg brugte til mine bygninger helt selv, og jeg havde formået at bygge en kæmpe katedral ved at abe efter en youtube video, og jeg kan love jer for at denne bygning var enorm, kolosal og ekstrem. Selv mine venner i virkeligheden var imponerede selvom de slet ikke spillede spillet, og jeg fik et par stykker til at starte med Minecraft blot ved at vise dem de pragt eksemplarer at bygninger jeg havde bygget.

Desværre skete der det en dag som bare ikke må ske. Personen som havde serveren stoppede med at betale for serveren og det hele blev slettet. Dette medførte en krise hos mig, man kan vel kalde det en Minecraft krise, og det medførte at jeg ikke har rørt spillet i mange år efterhånden. Forestil dig at bruge uge ud og dag ind på at bygge store og flotte ting, og pludselig bliver det hele bare slettet?

Du har faktisk brugt tusindevis af timer, og de er nu fuldstændig spildt, det slog mig ud, og derfor skal du altså have din egen minecraft server, så du kan sørge for at lignende ting ikke sker for dig for eksempel.