Når du har et spørgsmål, skal finde svaret være ubesværet, uanset hvor du er, og hvad enhed du bruger. Den nye Google Search app til iPhone og iPad hjælper dig med at gøre netop det med forbedret stemme søgning, der besvarer alle spørgsmål med de omfattende Google-søgeresultater, du kender og elsker.

Hurtig og præcis stemmegenkendelse teknologi tillader Google at forstå præcis, hvad du siger. Kom et svar er så simpelt som at trykke på mikrofonen ikonet og stiller et spørgsmål som, “Er United Airlines flight 318 til tiden?” Dine ord vises som du taler, får du dit svar med det samme, og-hvis det er kort og hurtig, ligesom status og afgangstid for dit fly-Google fortæller dig svaret højt.

Du kan få svar på en stadig bredere vifte af spørgsmål takket være Knowledge Graph, som giver vores søgeteknologi en forståelse af mennesker, steder og ting i den virkelige verden. Her er et par af de spørgsmål, som Google kan besvare:

• “Hvad betyder Yankee Stadium ud?” Google vil vise dig hundredvis af billeder med det samme.
• “Spil mig en trailer for det kommende James Bond film.” Traileren begynder straks ret i Google Search.
• “Hvornår sommertid ende?” Svaret vil blive vist over søgeresultaterne, så du kan indstille dit ur uden at skulle klikke på et link.
• “Hvem er i støbt af The Office?” Se en komplet rolleliste og find ud af hvem gjorde du knække sammen af ​​grin i aftes.

Hent Google Search App på din iPhone, iPad eller iPod Touch og finde ud af, hvor meget træ et skovmurmeldyr ville smide (hvis en Woodchuck kunne smide træ).