Google, Citi, MasterCard, First Data og Sprint Team i samarbejde om at lave din mobiltelefon til din tegnebog

Google Wallet vil give forbrugerne mulighed for at trykke, betale og gem med deres telefoner

På et arrangement i dag, annoncerede Google, Citi, MasterCard, First Data og Sprint og demonstreret Google Wallet, en app, der vil gøre din telefon din tegnebog, så du kan trykke på, betale og spare penge og tid mens du handler. For virksomhederne er Google Wallet en mulighed for at styrke forholdet til kunderne ved at tilbyde en hurtigere og nemmere shopping oplevelse med relevante tilbud, kampagner og loyalitet belønninger.

“I dag har vi forenet med ledere i branchen til at bygge den næste generation af mobil handel,” siger Stephanie Tilenius, vice president, handel og betalinger, Google. “Med Citi, MasterCard, First Data og Sprint vi bygger en åben handel økosystem, som for første gang vil gøre det muligt for dig at betale med en NFC tegnebog og indløse forbrugernes forfremmelser alle i én hane, mens shopping offline.”

Google Wallet er i øjeblikket i en felttest og vil være tilgængelig til forbrugerne denne sommer. Ved arrangementet introducerede Google, Citi, MasterCard, First Data og Sprint Google Wallet og opfordrede yderligere udstedende banker, betaling netværk, mobile bærere, mobiltelefonfabrikanter, Point of Sale systemer virksomheder og handlende til at tilslutte sig initiativet.

Next Step i mobilbetalinger

Ved kommerciel lancering, vil Google Wallet støtte betalinger med to betalingsløsninger: en PayPass støtteberettiget Citi MasterCard og et virtuelt Google Prepaid-kort. De fleste mennesker, der allerede har en PayPass berettiget Citi MasterCard kan blot tilføje det til Google Wallet æteren, ved hjælp af First Datas tillid service manager service. Eller de kan finansiere Google Forudbetalt kort med nogen betalingskort.

Google Wallet bruger Near Field Communication (NFC) for at gøre sikker betaling hurtigt og bekvemt ved blot at trykke på telefonen på en PayPass-aktiverede terminal ved kassen.

Google Wallet er udviklet til at muliggøre sikker betaling og går ud over, hvad der er muligt med traditionelle tegnebøger og kort. Det vil kræve en app-specifik PIN og i den første udgivelse, vil alle betalingskort legitimationsoplysninger krypteres og gemmes på en chip, kaldet sikker element, der er adskilt fra Android enhed hukommelse og er kun tilgængeligt for autoriserede programmer.

“Citi rolle som den ledende bank i Google Wallet er den seneste demonstration af, hvordan vi er forpligtet til at blive verdens digitale bank, der giver kunderne de værktøjer, de har brug for at styre deres daglige finanser med bekvemmelighed og værdi,” siger Paul Galant, administrerende direktør, Citi Global Enterprise Betalinger. “Dagens offentliggørelse og vores aktive samarbejde med Google, vil blive set på som vendepunktet for, hvordan mobile betalinger udvikler sig fra koncept til masse udnyttelse.”

Accepteret i Stores Landsdækkende

Google Wallet er bygget til at arbejde med det hurtigt voksende MasterCard PayPass netværk en købmand salgssted tjeneste, der giver forbrugerne mulighed for at udnytte til at betale. Som et resultat, vil Google Wallet straks blive accepteret på mere Over 124.000 PayPass-aktiverede købmænd nationalt og mere end 311.000 på verdensplan.

“MasterCard har været banebrydende for mobilbetalinger med vores PayPass teknologi, og vi er stolte over, at det er i hjertet af Google Wallet,” sagde Ed McLaughlin, chef nye betalinger officer, MasterCard. “Vi er glade for at partner med branchens ledere i dag og besluttet på at fortsætte med at spille en ledende rolle i udviklingen af ​​mobile betalingsløsninger teknologier.”

Google arbejder også med salgsstedet systemer selskaber og top detailbanker at oprette en ny SingleTap shopping oplevelse. Forbrugerne vil være i stand til at betale for en vare med et kreditkort eller gavekort, indløse kampagner og tjen loyalitetspoint-alle med et enkelt tryk på deres Google Wallet. Google samarbejder med VeriFone, Hypercom, Ingenico, VIVOTech og andre til at udvikle disse næste generation salgsstedet systemer. Forhandlere deltager i den nye SingleTap erfaring omfatter: American Eagle Outfitters, Bloomingdales, Champs Sports, The Container Store, Duane Reade, Einstein Bros Bagels, Foot Locker, Guess, Jamba Juice, Macys, Noas Bagels, Peet er Coffee & Tea, RadioShack, Subway, Toys “R” Us og Walgreens.

“Google Wallet giver os mulighed for at udnytte styrken af ​​mobil teknologi til at forbedre vores i butikken shopping oplevelse og hjælper bro over kløften mellem vores online og in-store forbruger interaktioner,” sagde Martine Reardon, executive vice-president for marketing og reklame, Macys . “Macy er er altid på udkig efter cutting-edge teknologi, der vil levere værdi og engagere vores kunder i personlige måder. Google Wallet leverer denne unikke samspil på tværs af kanaler. ”

De første Google Wallet feltforsøg er fokuseret i New York og San Francisco, hvor mange detailhandlere, Coca-Cola automater og endda taxier er PayPass-aktiveret, herunder større salgssteder, såsom CVS, Jack in the Box, Sports Authority og Sunoco. First Data, en global leder inden for elektronisk handel og betaling behandling, er aktivt at rekruttere tusinder af nye forretninger i disse områder og vil snart udvide disse bestræbelser på at udbrede mere kontaktløs handelsskibe terminaler over hele landet.

“Den betalinger industrien har kendt i nogen tid, at det ikke var et spørgsmål om hvis, men når ægte mobil handel vil blive en realitet. Vi tror i dag er den dag, mobile møder betalinger, “siger Ed Labry, præsident, Nordamerika, First Data. “Vi er stolte af at spille en central rolle i Google Wallet og bringe innovative teknologi såsom Trusted Service Management og kontaktløs accept til vores kunder.”

Besparelserne Simple

Google har også testet en række forbruger tilbud, der kan spænde fra en 20-procent rabat på et par nye støvler opdaget på en Google-søgning reklame, til en $ 5 off check-in tilbud modtaget ved ankomsten en butik, til en “deal af dagen “tilbyder en $ 20 frokost for $ 10 på en lokal restaurant. Når du køber eller gemme et tilbud, vil du være i stand til automatisk at synkronisere det til Google Wallet.

Hos de fleste butikker vil du være i stand til at bruge Google Wallet til at vise dit tilbud ved kassen, hvor kassereren vil enten scanne det eller manuelt skrive det i. På deltagende Google SingleTap handlende, vil du være i stand til at betale og indløse et tilbud med en Tryk på din mobilenhed.

Da Google Wallet er en mobil app, vil det i sidste ende være i stand til at gøre mere end en almindelig tegnebog nogensinde kunne-men uden bulk. Google Wallet vil starte med tilbud, loyalitet og gave kort, men nogle dage genstande som kvitteringer, boarding pas og billetter vil alle blive problemfrit synkroniseret til din Google Wallet.

Open Commerce Ecosystem = forbrugernes valg og Innovation

Google Wallet vil fungere bedst, hvis det er en åben handel økosystem, så du vil være i stand til at bære alle de kreditkort, tilbud, loyalitet og gavekort, du vælger-og i sidste ende meget mere. Til dette formål, vil Google Wallet gør det muligt at integrere mange typer af partnere, og Google, Citi, MasterCard, First Data og Sprint opfordre banksektoren, mobiludbydere, håndsæt fabrikanter, handlende og andre til at arbejde med Google Wallet.

“Vi er glade for at være den første luftfartsselskab til at underskrive på som en partner med Google om at levere Google Wallet,” sagde klaret Adib, senior vice president for produktudvikling, Sprint. “Som en førende innovator og fortaler for” åben “, vi er stolte af, at Nexus S 4G er den første smartphone med Google Wallet, og vi ser frem til at indsætte Google Wallet på mange af vores kommende Android-telefoner.”

Den første version af Google Wallet forventes at blive udgivet på Nexus S 4G på Sprint nettet. Yderligere enheder med NFC kapaciteter vil følge. Tilmeld dig for at blive underrettet om udgivelsen på google.com / tegnebog.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.