Epson lancerer Sure Color SC-F Series med tone sublimation printere

I dag Epson komme ind på markedet for dye sublimation printere for første gang med lanceringen af to rullematede sublimation printere: 44-tommer Sure Color SC-F6000 og 64-tommer Sure Color SC-F7000.

De nye printere, som giver print i høj kvalitet på op til 720 x 1440 dpi på alle førende transmission medier, er ikke kun de første dye-sublimation printere fra Epson, men også den første på dette marked, hvor alle komponenter, fra blæk og printhoved til hardware stel og tilbehør, der er produceret af ét selskab. Dette sikrer, at kvalitet, ydeevne og pålidelighed er optimeret til maksimal produktiv oppetid og overskud, og en lav total cost of ownership.

Sure Color SC-F modeller er holdbare og rullematede CMYK printere, der understøtter en bred vifte af applikationer. 64-tommer Sure Color SC-F7000 (medium til store mængder) og 44-tommers Sure Color SC-F6000 (medium til små mængder) er udviklet til effektiv kvalitet produktion af tekstiler, sportsbeklædning, tøj, tilbehør, brugerdefinerede reklamegaver og indretning for elektroniske enheder. Innovative funktioner til én person medier indsættelse og konfiguration, såsom automatiske medier opspænding og let at forstå LCD kontrolpanel giver begge printere er nemme at sætte op og bruge.

Begge modeller har en kapacitet fra 16 til 57 m2 / t, afhængigt af brugen [1], og har integreret høj kapacitet 1,5-liters blæk system, som er let at genfylde. Den automatiske recovery roll – standard for SC-F7000 og valgfrit for Sure Color SC-F6000 – maksimal kontinuerlig produktion med minimal nedetid til vedligeholdelse.

Epson MicroPiezo TFP ® printhovedet, der allerede er en gennemprøvet teknologi til dye sublimation industri, sikre nøjagtig og ensartet ydeevne og lang levetid. Med Epson UltraChrome DS-blæk, en særlig, ny vandbaseret blæk, og stjernernes billeder med levende farver, dybe sorte nuancer, skarpe linjer og jævne overgange. Textile Printing fremstillet printere Sure Color SC-F-serie har desuden fremragende lys og vaskebestandighet, foruden holdbarhed og modstandsdygtighed til at svede.

Guy Martin, produktchef hos Epson Europe, siger: “digitialiseret tekstiltryk er stadig mindre end 2% af markedet, men dens anvendelse er hastigt stigende. Vores strategi er at øge dette ved at give den grafiske industri de mest pålidelige og omkostningseffektive produktion løsninger til den stigende andel af job med lave produktionsmængder, som Epson-produkter giver en ensartet kvalitet resultater. ”

Han tilføjer: “New Treasure Color SC-SC-F6000 og F7000 og dye sublimation markedet valg af printere, der passer til en bred vifte af kreative applikationer, med Epsons ekspertise og støtte i ryggen. Dette er kun begyndelsen for os – vi vil lancere flere produkter i fremtiden “.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.