Epson giver dig 3D-hjemmebiografoplevelser i fuld HD til en overkommelig pris

Epson præsentererEH-TW6100W, EH-TW6100 og EH-TW5910: En serie af projektorer med fuld HD, der tilbyder imponerende 3D-oplevelser til filmentusiaster, sportsfans og spillere. Projektoren er prisbillig, nem at anvende og spækket med den nyeste teknologi:

Topmoderne, trådløs fuld HD-konnektivitet[1](kun EH-TW6100W)
Ny trådløs HD-sender med fem HDMI-indgange1, så du kan tilslutte ikke-trådløse enheder
Radiofrekvens (RF)-[2]3D-teknologi, der giver et stærkt signal til 3D-briller
3LCD-teknologi med lige stort output for hvidt og farvet lys giver levende, naturtro billeder
2D til 3D-konvertering
EH-TW6100W projicerer fuld HD-indhold trådløst1 – selv fra ikke-trådløse enheder som kan tilsluttes ved hjælp af den medfølgende trådløse HD-sender. Dette reducerer antallet af nødvendige kabler, hvilket gør installationen lettere og mindre rodet.

2D HD-indhold kan konverteres til 3D ved et tryk på en knap, og automatisk farveoptimering, 3D dybdejustering og superopløsningsteknologi bidrager yderligere til seeroplevelsen. Epsons 3LCD-teknologi og et output på op til 2.300 lumen for både hvidt og farvet lys sikrer, at farverne er naturtro, og alle detaljer gengives nøjagtigt.

Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: “Siden vi holdt vores indtog på markedet for 3D-hjemmebiografer i fuld HD for et år siden, har vi tilføjet en række fantastiske nye funktioner til vores hjemmebiografprodukter, og vi har samtidig forbedret vores trådløse tilslutning. Vores nye trådløse sender med fuld HD er udstyret med fem HDMI-indgange, hvilket er fire mere end de foregående modeller. Brugerne kan nu uden problemer styre flere enheder med en enkelt fjernbetjening.”

EH-TW6100W og EH-TW6100 leveres begge med et par USB-genopladelige, letvægts-aktiv shutter-3D-briller med radiofrekvens2, som kan anvendes op til 10 meter fra projektoren.

EH-TW6100W, EH-TW6100 og EH-TW5910 leveres fra oktober.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.