En god antenne er den halve løsning til en god internet forbindelse

Daimler Mobile Partner ApS – 08/11-2012 – IT & Kommunikation

Udfordringen i at få optimal dækning til sit modem eller router fra teleselskabets sendemaster, og dermed høj hastighed på dataoverførsler, er bestemt ikke blevet mindre med introduktionen af LTE / 4G teknologien.

Tværtimod viser det sig at man under optimale modtageforhold kan overføre data med mere end dobbelt hastighed og i mange områder, hvor man i dag officielt ikke har LTE / 4G dækning, kan man både sende og modtage data på LTE / 4G nettet med hastigheder væsentlig højere end på 3G.

Hemmeligheden ligger i brugen af eksterne antenner, og med LTE / 4G er dette af endnu større vigtighed for en hurtig og stabil forbindelse uden forsinkelser!

De nye Poynting LTE antenner giver en innovativ og fremtidssikret løsning for 4G / 3G og 2G net. De er enestående antenner, beregnet til væg eller stolpe montering, med dual polarisering og fuld dækning af samtlige LTE bånd, hvilket betyder at antennerne er det rigtige valg, uanset hvilket teleselskab man har.

Panel antennerne indeholder to separat fodrede Ultra Wideband elementer i et fælles kabinet, og antennerne er designet til at levere fuld MiMo funktionalitet til kunden og endvidere med fuld support af diversity, (udnyttelse af 2 samtidige antenner) hvilket er meget vigtigt i forbindelse med LTE / 4G, og dermed giver optimal dækning på netværk af i dag og i morgen.

Poynting er specialister i antenner og designer antenner af meget høj kvalitet både i form af de tekniske specifikationer antennerne overholder og omkring de materialer Poynting bruger til at bygge antennen. Blandt andet bruger Poynting HDF-195 antennekabel, som er væsentlig bedre end det meget brugte RG-58. Det betyder for kunderne, at de får en antenne, som giver den bedst mulige dækning og at antennen er endog meget holdbar i det omskiftelige danske klima.

Det vejrbestandige kabinet er designet til montering i maste og på en væg / mur. Antennen har 2 x 5 meter med low loss i antenne kabel. Begge panel antenner leveres med 2 * 5m low loss HDF-195 antenne kabel.

Panel antenner er egnet til montering på mur / væg eller montering på pæl / mast. De har et meget let, vejrbestandigt og vandtæt kabinet og indmaden er baseret på god og holdbar elektronik.

På www.poynting-europe.com kan diverse grafer for målinger over hvilke frekvensområder diverse antenner dækker.
Anvendelsesområder: Diverse LTE/4G og 3G modems, Routere og andet udstyr med SIM kort.

Se mere om antenner og vores andre produkter på www.daimler.dk. Kontakt os med henblik på anvisning af forhandler.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.