Vælg en side

 

Desværre er det sådan, at du ikke kan tage patent på seo og linkbuilding. Du arbejder med det i din dagligdag, og det er en svær disciplin. Men du arbejder med det, og det er svært for dig. Og de andre arbejder med det, og det er svært for dem. Folk linkbuilder i et væk. Linkbuilding er kommet for at blive. Og sådan er det. Det forsvinder ikke og det begrænser sig ikke. Det er en stor synd og skam for en person som dig, at det ikke er en disciplin som kun du og ingen anden kan, og at det ikke er en disciplin som du kan tage patent på at udføre.

Hvis du kunne det kunne du vinde i den store konkurrence om linkbuilding og seo, og du kunne tage en hjemmeside og placere den over en anden på de store søgemaskiner, ja faktisk kunne du bestemme hele rækkefølgen for hvordan hver eneste side skulle være placeret i forhold til hinanden, og hvordan siderne skulle forholde sig til hinanden. Det ville være et rent linkbuilding paradis. Du ville kunne bestemme hvilke folk der skulle læse hvad, hvad alle folk skulle læse, og hvorfor de skulle læse det.

De kunne læse det, hvis der var en god grund til at de skulle gøre dette, og de kunne læse det bare hvis du gerne ville have, at det var det de skulle. Linkbuilding og seo ville i en sådan verden stå for din regning, og du ville til gengæld ikke skulle stå til regnskab for at skulle forklare de valg du traf. Det ville være den nemme løsning for en mand i dit job og i din situation. Men kom nu tilbage til realismen og arbejd ligeså hårdt som din nabo. Det er da det mindste du kan gøre, for at bevare respekten blandt dine ligesindede.