Vælg en side

 

Jeg har  længe forsøgt at finde frem til den bedste udbyder af mobilt bredbånd,  men det er endnu ikke lykkedes mig at finde det perfekte mobilt bredbånd,  og det er efterhånden begyndt at irritere mig meget, for jeg forstår  det ganske enkelt ikke.

Jeg har derfor søgt gode råd hos mange af  mine venner, som ved noget mere omkring mobilt bredbånd end jeg gør,  og problemet er at de alle sammen siger det samme, hvilket ikke er godt  for de siger alle sammen at der ikke er en perfekt udbyder af mobilt  bredbånd, i hvert fald ikke endnu.

De mener at det vil komme indenfor  et år eller to, hvor man selv kan strikke sin pakke af mobilt bredbånd  sammen, så man selv kan lave sit optimale forbrug. Det er desværre  ikke kommer på markedet endnu, og det irriterer os alle sammen lige  meget og vi glæder os derfor også alle sammen lige meget til den perfekte  pakkeløsning af mobilt bredbånd kommer på markedet