CA Technologies sætter gang i Cloud debatten

CA Technologies skaber heftig cloud-debat med lanceringen af månedlige videochat sessioner, såkaldte ‘CloudViews Unplugged’. Derudover skal billedkonkurrence udfordre deltagere til at indfange essensen af cloud computing

CA Technologies løfter i dag sløret for en ny månedlig videochat som led i deres program CloudViews. Med udgangspunkt i virksomhedens førende position på cloud-markedet, er CA Technologies fast besluttet på at skabe en bredere debat og diskussion om cloud computing.

CloudViews programmet har kørt i flere år. Mere end 70.000 har deltaget siden starten, og programmet har i dag udviklet sig til at være en objektiv kilde til cloud-nyheder, analyser og perspektivering for et bredt publikum bestående af teknologi- og erhvervsledere.

Den månedlige CloudView Unplugged videochat ledes af CA Technologies Andi Mann, Vice President, Strategic Solutions, og George Watt, Vice President, Corporate Strategy. De giver begge deres perspektiver på de vigtigste cloud nyheder og problemstillinger, der er relevante for både traditionelt teknologisk publikum og beslutningstagere.

Den månedlige session er programsat til at vare cirka 10 minutter og har tre forskellige sektioner: Cloud News, New and Cool og Quickfire runden. Den kortfattede form giver alle mulighed for at få nye input, også selv når der kun er et par minutter til overs.CA Technologies introducerer desuden en ny serie infografik, tegneserier og en billedtekstskonkurrence*.

Et billede kan sige mere end tusind ord, og CA Technologies leder efter kreative genier, der forstår betydningen af cloud computing i erhvervslivet og kan hjælpe med at få cloud budskabet ud. Konkurrencen kører fra 8. oktober til 9. november 2012. Det er CloudViews netværk, som stemmer om de bedste billedtekstfinalister og et dommerpanel vælger vinderen. Hovedpræmien er en Kindle Fire™ HD.

* For officielle regler for billedtekstkonkurrencen, besøg venligst CA Technologies Facebookside.

http://ca.com

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.