Bogføring – hvordan gør man

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at blive selvstændig erhvervsdrivende. Jeg har syet tøj til børn i alle aldre i en del år, men dog kun til mine egne og vennernes børn. Jeg arbejder i en børneinstitution, men er ved at være kørt træt i den form for arbejde og jeg tænker på, om jeg skulle søge om, at gå ned i tid og så se om jeg kan supplere min løn med indtægter fra min egen tøjproduktion. I den forbindelse har jeg fundet ud af, at der er noget, der hedder bogføring, og det har jeg ikke helt forstand på.

 

Bogføring Jeg skal have fundet ud af, hvor meget bogføring, der er forbundet med sådan en forretning. Og jeg skal finde ud af, om jeg selv skal gøre det, eller om jeg kan få nogen til at hjælpe mig. Jeg har jo ikke lyst til at sidde med næsen nede i nogle regninger, når jeg skal tjene penge på at sy.

 

Hjælp til bogføring

 

Jeg kender ikke nogen andre, der har deres egen forretning. Så der er ikke umiddelbart nogen, som jeg kan spørge til råds, i min umiddelbare omgangskreds. Men jeg skulle måske prøve, at sende en rundspørge rundt på for eksempel facebook, for at finde ud af, om der er nogen, der kender nogen, der har forstand på sådan noget med bogføring.

 

Hvis bare jeg kunne få nogen til lige at hjælpe mig lidt i gang med at blive fortrolig med bogføring, så kunne det måske vise sig, at det ville være let og overskueligt at gøre selv, i den sidste ende. På den anden side kunne det også vise sig, at det ville være bedst, hvis jeg allierede mig med en professionel. Så vil jeg være på den sikre side, når der skal laves regnskab. Jeg vil i hvert fald ikke lade det stoppe min drøm om at få foden under eget bord.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.