Antallet af indbrud er stigende, og flere danskere er i risikozonen. Dette gælder især dem der bor i villa eller hus. Mange hjem er lettere tilgængelige, end man lige går og tror. Der kan tages utallige sikkerhedsmæssige hensyn, men de professionelle tyve finder oftest en vej ind alligevel. Der er dog en løsning, der giver dig en meget større sikkerhed. Med en digital alarm i dit hus, kan du holde tyveknægtene ude i kulden.

 

Alarmerne er trådløse, og fungerer ved hjælp af sensorer. Går en indbrudstyv ind i dit hjem, vil en sirene lyde, og en sms vil lande på din mobil – og dine hjælperes. En alarm er mere end bare funktionaliteten. Det er et statement. Tyvene kan se udefra, at du har et velfungerende alarm system, og derfor vil de automatisk sortere dit hus fra. Langt de fleste indbrud i Danmark er velovervejede. Når tyvene tager et kig på dit hus, og bemærker din digitale alarm, vil de selvfølgelig gå videre til det næste. Der er altid et hus uden alarm.

 

De digitale alarmer er lette at gå til, og du kan selv sætte dem op i dit hjem. Derfor slipper du for bøvlet med en montør, samt andet der går ud over din tid. Der skal ikke ligges meget arbejde i, før dit hjem er et sikkert fort. Alarmen vil kunne give dig ro på. Du ved, at tyven ikke bare kan komme ind i dit hjem, og du ved at du ikke er i den største risikogruppe.

 

Lev et tryggere liv

Mange indbrud sker i sommerhuse. De står ofte tomme i vinterperioden, og dette gør dem til ideelle mål. Her er en digital alarm også optimal, til at holde tyvene fra døren.

 

I Danmark bliver der begået 5 indbrud i timen, det svarer til ca. 45.000 om året. De fleste indbrud sker når du er væk fra hjemmet, og for mange husejere, er det en fare, de ofte tænker på. Skal de lade musikken være tændt? Tænde lamperne? Med en alarm er man fri for bekymringerne.

 

Derudover er hjemmerøverier, ved at blive et kendt fænomen herhjemme. Foruden den øgede sikkerhed, når du er væk fra hjemmet, vil du også blive beskyttet når du befinder dig i hjemmet. Det gør, at du kan få en tryg og sikker søvn hver nat.
Der findes et stort udvalg af alarmer, så det gælder blot om at komme i gang, med at finde den bedste løsning for dig og din familie. Når det kommer til pris og kvalitet, så kan vi stå inde for den danske webshop Miraca, der har specialiseret sig i salg digitale alarmer til hjemmet. Du kan se  Miracas alarm til hjemmet her.